Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Microsoft: режимът Game Mode ще дава 2-5% повече fps в игрите

За да може Game Mode да поддържа и най-новите игри пък, за него постоянно ще се пускат обновления със списъци на последните поддържани заглавия, а самият режим също ще бъдъ развиван непрекъснато, обещават още от Microsoft.

26 януари 2017
5350 прочитания
10 одобрения
0 неодобрения

За почитателите на гейминга сред участниците в Windows Insiders програмата на Microsoft тези дни сигурно са особено вълнуващи, предвид факта, че именно сега се очаква появата на т.нар. Game Mode в тестовите издания на обновленията за Windows 10. Масовите потребители обаче ще могат да изпробват този нов режим чак през април, когато ще излезе Creators Update обновлението, затова на този момент можем да съдим за неговите възможности най-вече от информацията, идваща от Редмънд.

Windows 10 Game Mode

Тя обаче също е интересна – според неотдавнашно изявление на представител от Microsoft, новият режим може да донесе 2% -5% по-голям брой кадри в секунда (fps) в игрите, чиято производителност се ограничава от ресурсите на процесора или видеокартата.

Прочетете още: Готов е Windows 10 Game Mode – максимум производителност в игрите

Windows 10 Game Mode

За да може Game Mode да поддържа и най-новите игри пък, за него постоянно ще се пускат обновления със списъци на последните поддържани заглавия. Освен това, геймърският режим изглежда ще може да се пуска и ръчно.

Windows 10 Game Mode

От Microsoft обещават да развиват постоянно не само гейм поддръжката, но и функционалността на самия режим, така че това, което виждаме от Game Mode сега, сигурно ще се различава от Game Mode в Windows 10.Creators Update. На този етап обаче нещата изглеждат по следния начин:

10 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Операционни системи"
КОМЕНТАРИ ОТ  
obat perangsang wanita
12:15, 27 април 2017

dildo vibrator: [ препратка ]
1
одобрения: 0
obat perangsang wanita murah berkualitas
obat perangsang wanita
12:16, 27 април 2017
2
одобрения: 0
obat perangsang wanita murah berkualitas
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Microsoft: режимът Game Mode ще дава 2-5% повече fps в игрите"    

абонамент за бюлетина