Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Станаха известни датите за тазгодишната Google I/O: 17-19 май

Все още е твърде рано да се говори за предстоящите анонси на Google I/O 2017, но по традиция на това мероприятие се представя следващата версия на мобилната операционна система Android.

25 януари 2017
4413 прочитания
1 одобрение
0 неодобрения

Почитателите на Android и Google, и особено онези от тях, които се занимават с разработки за въпросните платформи, вече могат да отметнат в своите календари датите за провеждане на традиционната ежегодна конференция Google I/O – през тази година мероприятието ще бъде проведено от 17 до 19 май.

Google I/O

Това откриха находчивите, които са спели да решат главоблъсканицата, към която препраща последната публикация на Google Developers и Firebase в Twitter.

Прочетете още: Иска ви се безплатен билет за Google I/O 2017? Ето как да го спечелите

Google I/O

Иначе мястото за провеждане на Google I/O остава същото като миналата година – амфитеатърът Шорлайн, разположен в Маунтийн Вю (окръг Санта-Клара, Калифорния, САЩ), който побира до 22 500 гости.

За цената на билетите за Google I/O 2017 засега не се съобщава нищо, но едва ли интернет гигантът е променил досегашната си ценова политика. А ако цените останат същите като миналата година, то може да се очаква, че и сега един стандартен билет ще струва $900, а пропускът за студенти и преподаватели - $300.

Все още е твърде рано и да се говори за предстоящите анонси на Google I/O 2017. По традиция обаче обикновено на това мероприятие се представя следващата версия на мобилната операционна система Android. За останалото ще научаваме с наближаването на датата на конференцията.

1 одобрение
0 неодобрения
Още от рубрика "Софтуер"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Станаха известни датите за тазгодишната Google I/O: 17-19 май"    

абонамент за бюлетина