Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Нови геймърски изкушения и от Dell / Allienware

От 5-ти януари Dell предлага в целия ЕМЕА регион новата си гейминг фамилия Inspiron ноутбуци, създадена за потребители с по-ограничен бюджет, които същевременно имат нужда от производителност, за да играят днешните най-популярни компютърни игри. Заедно с нея идват и нови “извънземни” компютри под фирмената геймърска марка Allienware.

13 януари 2017
5060 прочитания
5 одобрения
3 неодобрения

Геймърските продукти може и да не са единственият фокус в дейността на Dell, но и след 20 години производство на такава техника американската компания продължава да акцентира сериозно в това направление, което, както показа тазгодишното издание на изложението CES, е в центъра на вниманието и на много други производители. Обяснение за това явление дава Браянде Заяс, директор  Dell Gaming подразделението:  “Популярността на компютърните игри е в пиковата си фаза, като само хардуерният пазар се оценява на прогнозна стойност над 35 милиарда щатски долара до края на 2018 г., благодарение на въвеждането на технологии за виртуална реалност и вълнението, предизвиквано от турнирите за игри и електронни спортове” .

Това е “торта”, от която може да се отхапят сериозни парчета, а Dell със сигурност няма да се откаже от своето. И за да затвърди присъствието си в този сегмент компанията представи още интересни изкушения за геймърите. От 5-ти януари Dell предлага в целия ЕМЕА регион новата си гейминг фамилия Inspiron ноутбуци, създадена за потребители с по-ограничен бюджет, които същевременно имат нужда от производителност, за да играят днешните най-популярни компютърни игри. Заедно с нея идват и нови “извънземни” компютри под фирмената геймърска марка Allienware.

новият гейминг лаптоп Dell Inspiron 15

Прочетете още: CES 2017: още 9 интересни анонса, които не са за пропускане

Всъщност новият гейминг лаптоп Dell Inspiron 15, който излиза на пазар, след като бе представен на CES 2017 е само първото предложение от една цялостна Inspiron гейминг фамилия, която очевидно ще става все по-голяма в бъдеще. Но и нейният първи представител заслужава внимание със специфичния си дизайн и специалните решения като самостоятелни предни и задни термални изходи, двойни вентилатори и могъщи топлообменници, призвани да поддържат здравословна температура за мощната хардуерна конфигурация.

новият гейминг лаптоп Dell Inspiron 15

Последната съдържа 7-мо поколение Intel четири-ядрени процесори и видео карти NVIDIA Pascal, включително NVIDIA GeForce GTX 1050 и 1050Ti. Дисплеят е без отблясъци и HD резолюция, а звуковъзпроизвеждането е подобрено посредством технологията Waves Maxx Audio Pro, която предлага отлични аудио контроли и настройки на говорителите, както и събуфер. Междувременно батерия с капацитет 74 WHr и „дълбок резерв“ osigurqwa по-дълга игра и маратонско гледане на видeo и филми.

Никакви компромиси по отношение н игровите забавления не допуска и новите ноутбуци с марка Alienware, които по думите на производителя, са създадени за “4K гейминг, виртуална реалност и най-ожесточените изисквания на новите компютърни игри”.

Alienware gaming laptop

Всъщност за новата година марката добавя и ново ниво на производителност, актуализирайки предложенията си с Intel Core процесори от 7-мо поколение, модерна NVIDIA графика и допълнителни SSD устройства за съхранение.Това означава повече опции при лаптопите Alienware 13, 15 и 17, включително опционални 99WHr батерии за моделите Alienware 15 и 17, които предоставят до 10 и повече часа живот на батерията при Full HD дисплей.

Alienware gaming laptop

Средноразмерният настолен компютър Alienware Aurora също повишава производителността си с новите Intel процесори, носещи до 10% подобрение на производителността според цитирани от компанията тестове Cinebench R15 CPU и +18% при тестове TimeSpy CPU на 3Dmark.

5 одобрения
3 неодобрения
Още от рубрика "Персонални компютри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Нови геймърски изкушения и от Dell / Allienware"    

абонамент за бюлетина