Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

В Amazon раздават безплатно Hitman GO, Lara Croft GO и Deus Ex GO

По принцип всяка от споменатите игри струва по $5, но благодарение на новата промо инициатива на Square Enix сега можете да изпробвате безплатно походовите игри за Android от серията GO. Ето как.

11 януари 2017
3760 прочитания
2 одобрения
0 неодобрения

Студеното време и големият сняг удължиха зимната ваканция за учениците повече от очакваното и нищо чудно много геймъри вече да са чудят какво да правят, след като са изиграли любимите си заглавия дори в телефоните. Е, една нова идея ни дава последната промо инициатива на компанията Square Enix, която тези дни раздава безплатно всичките си походови заглавия от серията GO за Android в Amazon Underground.

В Amazon раздават безплатно Hitman GO, Lara Croft GO и Deus Ex GO

Прочетете още: Какво ще играем през 2017-та година? (част I)

Игрите, които по принцип струват по $5 всяка, могат да се добавят в потребителския акаунт с един клик в уебсайта на въпросната платформа или директно чрез инсталиране на смартфона/таблета на мобилното приложение Amazon Underground.

Засега няма ограничения за раздаваните безплатно игри, макар че някои потребители може и да на ги получат заради регионалните настройки. Amazon обаче ще ги игнорира, ако в акаунта си заложите адрес в САЩ.

2 одобрения
0 неодобрения
КОМЕНТАРИ ОТ  
абонамент за бюлетина