Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

3 мобилни устройства с 1 номер – това предлага "нова" услуга на Мтел

Услугата се нарича Extra SIM и, според Мтел ще допадне на хората, на които им се налага да ползват повече от едно устройство, но не искат да ползват и друг номер. вижте още в какви ситуации може да бъде полезна тя.

10 януари 2017
4037 прочитания
3 одобрения
3 неодобрения

В днешно време не е необичайно хората да ползват повече от един мобилен телефон. Всъщност това е дори доста често срещан сценарий, който обаче нерядко създава неудобства на потребителите. А много от тях сигурно ще могат да се спестят, ако всички мобилни телефони, които ползваме, използват един и същи номер. Точно такава възможност започва да предлага (отново) телеком операторът Мтел, който обяви рестарта на една засега уникална за нашата страна услуга, наречена Extra SIM. Услугата, която всъщност беше предлагана от компанията и преди няколко години (макар и при други условия),  нея потребителите могат да ползват общо до три SIM карти с един и същ мобилен номер към тарифния си план. Според оператора, новата-стара услуга е удобна и гъвкава, като е подходяща за всички, на които им се налага да ползват повече от едно устройство, но не искат да ползват и друг номер.

Mtel Extra SIM

Услугата позволява провеждането на разговори през второ устройство, като се ползват включените минути от основния абонаментен план на клиента, уточняват още от Мтел. Тя може да бъде полезна в различни ситуации. Например, когато клиентът ползва смартфон или обикновен мобилен телефон, допълнителната карта може да се ползва с второ устройство. В този случай услугата е особено подходяща за хора, които разговарят непрекъснато и не искат батерията на основното им устройство да се изхабява бързо или пък работят в обстановка, която може да повреди смартфона.

Прочетете още: Един лесен и достъпен начин да осигурим 4G интернет в колата

Услугата е подходяща за активни спортисти, планинари, монтьори, градинари, строители и други. Тя също е практична и за хората, които чест ползват телефон и в колата, тъй като им позволява да ползват тази екстра със собствения си телефонен номер. 

Mtel Extra SIM

За разлика от преди, месечната такса за услугата Extra SIM с 1 допълнителна SIM карта вече е само 1 лев, подчертават още от Mtel. Освен това, към допълнителната Extra SIM карта може да се добави и мобилен интернет за 3 лева на месец, което позволява сърфиране в глобалната мрежа от второто устройство. Услугите се предлагат с едномесечен тестови период.

3 одобрения
3 неодобрения
Още от рубрика "Мобилни комуникации"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"3 мобилни устройства с 1 номер – това предлага "нова" услуга на Мтел"    

абонамент за бюлетина