Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

(Пред)последно: Windows 10 Creators Update ще излезе през април

Това е най-новият ориентировъчен срок за пускането на следващата голяма актуализация на Windows 10.

04 януари 2017
2616 прочитания
0 коментара
5 одобрения
1 неодобрение

Покрай многото хардуерни новини от CES 2017 човек лесно може да пропусне нещо интересно от света на софтуера, а това не бива да се случва, когато става въпрос за операционна система, ползвана от над 90% от РС потребителите по света. Разбира се, става въпрос за Windows 10, чието второ голямо обновление в лицето на т.нар. Creators Update (Redstone 2) е получило нов ориентировъчен срок за излизане.

Windows 10 Creators Update

Ако може да се вярва на специализирания ресурс MSPoweruser, който се позовава на собствени източници, още до края на този месец екипът на Microsoft ще приключи основния етап от разработката на Creators Update, ще утвърди финалния списък с нововъведения и ще пристъпи към оправянето на бъговете, преди да пристъпи към разпространението на ъпдейта. Въпреки това, изглежда се очаква да има известно забавяне – първоначално Microsoft съобщи, че планира да пусне обновлението през март, но сега по-вероятно е то да излезе през април.

Прочетете още: Windows 10 ще има обновление за творци и геймъри в началото на 2017-а

Тогава би трябвало да видим и множеството нововъведения, идващи с Windows 10 Creators Update. Най-същественото от тях е може би поддръжката на Windows Holographic интерфейса, който трябва да обезпечи работата на универсалните приложения за Windows 10 на Windows 10 VR хедсетите. Както вече ви информирахме, тази година свои варианти на тези шлемове би трябвало да представят редица компании като Acer, Asus, Dell, HP и Lenovo, а цената на някои от устройствата няма да надхвърля $299.

5 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "Операционни системи"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"(Пред)последно: Windows 10 Creators Update ще излезе през април"    

абонамент за бюлетина