Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Diablo става на 20! Blizzard ще отбележи юбилея и в другите си игри

Специални тематични събития, награди, предмети и локации ще отбележат 20-годишнината на култовата RPG игра Diablo и в други популярни заглавия на Blizzard като Heroes of the Storm, Hearthstone, Overwatch, StarCraft II и World of Warcraft.

30 декември 2016
2761 прочитания
0 коментара
8 одобрения
0 неодобрения

Не е за вярване, но утре, 31 декември 2016 г., се навършват точно 20 години от излизането на оригиналната RPG игра Diablo. Но няма майтап, легандарната класика на ролевите игри, която през годините е погубила не една и две компютърни мишки, се появи във времена, в които много от днешните вече заклети геймъри още не са били родени. Това безспорно е важно историческо събитие за цялата гейм индустрия, така че компанията Blizzard Entertainment възнамерява да отпразнува юбилея подобаващо – с куп тематични събития, награди и изненади не само в Diablo, но и в другите си популярни заглавия.

Diablo става на 20!

Разбира се, най-„вкусното“ юбилейно обновление е предназначено за Diablo III. То идва под формата на специално събитие, наречено „Падането на Тристрам“, и в него геймърите отново ще могат да изпитат същите усещания, които са имали при първото си запознанство с оригиналната игра Diablo. А там, където запона всичко, ги очакват много познати и интересни неща, обещават още от Blizzard, като не пропускат да предупредят играчите да се оглеждат и настрани, към сенките, където се спотайват неназоваеми ужасии.

Прочетете още: Официално потвърдено: Некромантът се завръща в Diablo III

Diablo става на 20!

В Heroes of the Storm юбилеят ще бъде отбелязан с появата на нов портрет в Diablo стил, както и с нови динамични битки на уникално бойно поле. Нова сцена очаква и играчите на Hearthstone, които ще трябва да разгадаят тайната на закачулен непознат със зловеща картова колода в ръце. Отзвук от битката за Санктуария ще стигнат и до футуристичния свят на Overwatch: в играта ще се появят графити с любими герои от Diablo III, както и иконка в стила на Властелина на Ужаса. Междувременно в StarCraft II ще се появи портрет в Diablo стил, а в света на World of Warcraft ще проникнат обитатели на Санктуария.

8 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Diablo става на 20! Blizzard ще отбележи юбилея и в другите си игри"    

абонамент за бюлетина