Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

33 снимки, за които няма да повярвате, че НЕ са обработвани

23 декември 2016
7863 прочитания
19 одобрения
2 неодобрения
Страница 1 от 4

Точно за новогодишните празници дойде времето и за новото издание на най-популярната поредица сред страниците на PC World. Поредица с четиригодишна история, в която намираме най-интересните и шантави снимки в интернет пространството и обясняваме как така е възможно да са съвсем истински. В случай, че сте пропуснали предишните издания, можете да се насочите към последната страница на настоящия материл, където ще намерите линкове към всичките 15 предишни части. А можете да започнете и оттук. Тази поредица не е като Game of Thrones…

 

Виждали сме много графити. Миниатюрни, гигантски, странни, сюреалистични, но толкова стряскащо реалистични анаморфни, не сме. Главният виновник за това е Серджио Одит (Sergio Odeith), който се е специализирал в това да придава дълбочина на изкуството си.

Прочетете още: Още един як фото редактор стана безплатен - Nik Collection

Това, което виждате по-долу не е раждането на Ктхулху сред вълните на океана, а снимки правени през мразовития декември от канадската страна на езерото Ери (Lake Erie). Точно така, "езеро". Толкова непредвидимо и бурно езеро, че регистрираните случаи на разбити плавателни съдове са стотици на брой.
19 одобрения
2 неодобрения
Още от рубрика "Картинки"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"33 снимки, за които няма да повярвате, че НЕ са обработвани"    

абонамент за бюлетина