Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Започна традиционната голяма зимна разпродажба на игри в Steam

Освен намаления на хитови игри, достигащи до 75%, Steam предлага на феновете да гласуват и за специалните награди на платформата за цифрова дистрибуция. А гласуването също може да донесе бонуси. Вижте какви.

23 декември 2016
4565 прочитания
7 одобрения
0 неодобрения

За геймърите Коледа сигурно е любим празник не само поради обичайните причини, но и заради факта, че по това време големите платформи за цифрова дистрибуция откриват своите традиционни зимни разпродажби. С особено голям интерес е тази на Steam, която винаги приключва годината с големи намаления. Така е и през 2016-а.

Започна традиционната голяма зимна разпродажба на игри в Steam

Този път акцията на Steam  ще продължи до 2 януари 2017 г. включително, така че, ако проявявате интерес, имате достатъчно време и за размисъл, и за събиране на още някой и друг лев за харчене.

Прочетете още: 8 чудесни подаръка за геймъри

Колкото до самите предложения, те както обикновено са много и щедри. Ето няколко примера:

Започна традиционната голяма зимна разпродажба на игри в Steam

  • Hyper Light Drifter (-40%)
  • Cities: Skylines  (-75%)
  • Doom (-67%)
  • Stardew Valley (-33%)
  • Серията Just Cause (до -75%)
  • Mortal Kombat XL (-66%)
  • Street Fighter 5 2017 Deluxe Edition (-57%)
  • Tom Clancy’s The Division (-50%)
  • и т.н.

Заедно с обичайната по това време на годината традиционна зимна разпродажба екипът на платформата за цифрова дистрибуция предлага на геймърите да участват и в една друга интересна инициатива, а именно – гласуването за победителите в отделните категории за Специалните награди на Steam.

Steam game awards 2016

За определянето на победителите във всяка от общо 12-те категории се полага точно денонощие, като днес, към момента на тази публикация, все още може да се гласува за “Злодеят, който най-много се нуждае от прегръдка”, а номинациите са за игрите Portal 2, Borderlands 2, Far Cry 3, Far Cry 4 и Dead by Daylight.

Steam game awards 2016

После, през следващите дни идват категориите „Считах, че тази игра е готина още преди да спечели награда“ (23 декември), „Изпитанието на времето“ (24 декември), „Само още 5 минути“ (25.12), „Ехааааааааааа, пич!“ (26.12), „Игра в игра“ (27.12), „Не плача. Просто нещо ми влезе в окото“ (28.12) и „Най-добра употреба на селскостопанско животно“ (29.12).

Междувременно, геймърската общност е предложила още 4 категории, за които ще може да се гласува на 30 декември: „Бум-бум“,„Със смесени чувства“,„Седнете и се отпуснете“ и „По-добра е с приятели“.

Steam game awards 2016

Победителите във всички категории ще бъдат обявени в последния ден на изтичащата година – вечерта на 31 декември 2016. Междувременно хората, които гласуват, ще печелят специална карта за размяна от Steam наградите през всеки ден, в който са дали вот.

7 одобрения
0 неодобрения
КОМЕНТАРИ ОТ  
абонамент за бюлетина