Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

РС геймърите вече също могат да вкусят от ужасите на Resident Evil 7

За новата си игра Resident Evil 7разработчиците от Capcom обещават фотореалистична графика, обширни възможности за настройването им, както и нови измерения на ужаса. Те могат да бъдат опитани с достъпната в Steam демо версия на играта за PC.

20 декември 2016
3657 прочитания
0 одобрения
4 неодобрения

Хората обичат да се страхуват, беше казал навремето Стивън Кинг, а внушителните доходи на този успешен писател са безспорното доказателство за правотата на неговото твърдение. Е, то може би не важи за всички, но със сигурност почитателите на хорър жанра не са никак малко, включително в неговото гейминг разклонение. След по-малко от месец този жанр ще получи и поредния си внушителен, както се очаква, представител в лицето на играта Resident Evil 7. А както обещаха по-рано през годината нейните създатели от Capcom тя вече има и демо версия за РС (преди демото беше ексклузивно за PlayStation 4), което е достъпно в Steam.

Resident Evil 7

За новата си игра Capcom обещават фотореалистична графика, обширни възможности за настройването им, както и нови измерения на ужаса. Междувременно стана известно също, че РС версията на Resident Evil 7 ще използва защита Denuvo. Това се вижда от съответния запис на демото в базата данни Steam DB (на скрийншота долу), а интегрирането на защитната система на този етап говори, че почти със 100-прцентова сигурност финалната версия на играта също ще има такава защита от копиране.

Прочетете още: Играта Resident Evil 7 със сюжетен трейлър, снимки и обновено демо

Resident Evil 7 Denuvo

Остана да припомним, че Resident Evil 7 ще дебютира на пазара на 24 януари 2017 г. за всички платформи (РС, PlayStation 4 и Xbox One) и региони, освен Япония, където премиерата на играта ще е на 26 януари. Ето и някоолко сцени от нея:

0 одобрения
4 неодобрения
КОМЕНТАРИ ОТ  
абонамент за бюлетина