“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

»злезе обещаната iOS верси€ на Super Mario Run

Ќовата игра Super Mario Run за iOS изглежда като нещо, което може да е забавно, докато пътува човек по празниците. “€ вече е достъпна в App Store.

16 декември 2016
4134 прочитани€
4 одобрени€
1 неодобрение

ѕо-паметливите почитатели на Apple техниката веро€тно си спомн€т, че по време на презентаци€та на смартфона iPhone 7 през септември, беше об€вено, че ще има мобилна игра Super Mario Run за платформата iOS. “огава от Nintendo ни обещаха т€ да стане достъпна в навечерието на  оледно-новогодишните празници. » ето, че компани€та удържа на това си обещание пускайки официално Super Mario Run за iPhone и iPad.

Super Mario Run for iOS

 акто сигурно се досещате, въпросната мобилна игра е от тип “авторънър”, където главни€т герой посто€нно тр€бва да се движи напред. «адача на играещи€ е да управл€ва скоковете на може би най-известни€ водопроводчик в света, за да преодол€ва успешно преп€тстви€та и да събира монети. ƒо тук нищо, кой знае какво ново или впечатл€ващо

ѕрочетете още: ’ипердинамика Ц какво следва за мобилни€ гейминг пазар?

»нтересното в случа€ е, че играта е оптимизирана за управление с една ръка. ќсвен това продължителността на натискане на екрана вли€е на височината на скока на геро€. ¬ Super Mario Run е реализиран и режим за съревнование между играчите, когато те минават през една и съща карта. ѕобедител става този, който събере най-много монети.

—ъбраните монети пък могат да се използват за строителство на собствено кралство, в което различните здани€ изискват наличието на различен брой монети. ѕостро€вайки здани€ пък потребителите имат възможност да отключват разни бонусни игри или допълнителни персонажи с различни способности.

»зглежда като нещо, което може да е забавно, докато пътува човек по празниците. Ќовата игра Super Mario Run за iOS вече е достъпна в App Store.

4 одобрени€
1 неодобрение
 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  
абонамент за бюлетина