“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

» кути€та Fractal Design Define Mini C отива при Е

Facebook играта на Fractal Design и PC World Ѕългари€, ко€то приключи на 8 декември вече има сво€ победител Ц вижте кой е той по-долу.

09 декември 2016
4900 прочитани€
5 одобрени€
1 неодобрение

јко томболите с награди имат н€какъв съществен недостатък, той е в това, че р€дко всички участници получават награди. “ака беше и в приключилата вчера Facebook игра на Fractal Design и PC World Ѕългари€, в ко€то наградата е само една …но затова пък страхотна: един от последните модели в модерната лини€ –— шасита на производител€  – компактни€т като габарити, но просторен отвътре корпус Fractal Design Define Mini C, който шведската компани€ представи наскоро и у нас.

Fractal Design Define Mini C

ѕочти 150 читатели взеха участие в тази игра и опитаха късмета си, като повечето от т€х дадоха верни отговори на поставените въпроси. ѕобедител€т обаче може да е само един, затова изтеглихме името му на случаен принцип, използвайки вградени€ във Facebook инструмент, за който е сигурно, че е напълно безпристрастен. ¬ крайна сметка получихме следни€ резултат:

ѕрочетете още: Fractal Design Define mini C Ц големи€т мъник

» кути€та Fractal Design Define Mini C отива при …

» така, победител€т в играта на Fractal Design и PC World Ѕългари€ вече е известен, така че нека поздравим късметли€та √еорги ѕетров. ќчакваме той да се обади на редакционни€ телефон (02/400-1092), за да уточним получаването на наградата. ј на всички останали участници пожелаваме късмет, защото шансовете за спечелване на атрактивни награди с PC World никога не свършват!

5 одобрени€
1 неодобрение
ќще от рубрика "«абавлени€"
 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  
“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"» кути€та Fractal Design Define Mini C отива при Е"    

абонамент за бюлетина