“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

Ѕезплатните »“ обучени€ на —офт”ни обхващат вече 28 града в страната!

—офт”ни ще проведе сво€та най-масова до момента кампани€ за безплатни обучени€ по програмиране в ц€лата страна, обхващайки общо 28 големи и малки градове. ј възможностите за курсистите на свършват до тук. ¬ижте по-долу какво още предлага SoftUni.

06 декември 2016
6127 прочитани€
2 одобрени€
1 неодобрение

¬ъзможностите за безплатни първи стъпки в перспективната професи€ на ссофтуерни€ инженер стават все повече и повече. ≈дна от институциите, които предостав€ такива възможности у нас е SoftUni – —офтуерни€т университет, който от самото си  основаване дава възможност на хил€ди хора да се запозна€т с основните практики и концепции в софтуерната разработка чрез сво€ безплатен  курс „ќснови на програмирането“.  ћиналата пролет —офт”ни започна да провежда този курс в 11 български града, но за следващи€ прием образователната кампани€ става още по-масова. ¬съшност —офт”ни се готви да проведе най-масовата си до момента кампани€ за безплатни обучени€ в ц€лата страна, обхващайки вече 28 града, включващи както големи областни населени места, така и по-малки такива

Ѕезплатните »“ обучени€ на —офт”ни обхващат вече 28 града в страната!

 азано по-точно ссписъкът с градовете, където ще бъдат проведени безплатни »“ обучени€ сега включва: —офи€, √орна ќр€ховица, —тара «агора, ¬елико “ърново, –усе, Ѕургас, ¬арна, ѕловдив, —ливен, ¬раца, ƒобрич, ѕлевен, √оце ƒелчев, Ѕлагоевград, ямбол, ’асково, Ўумен, ¬идин,  юстендил,  ърджали, √аброво, –аковски, Ѕелоградчик, “ърговище, ѕерник, ѕазарджик,  азанлък,  арнобат.

ѕрочетете още: ¬ъзможности за онлайн обучение в българското »нтернет пространство

—поред официалната информаци€, целта на тази кампани€ е „не само да запознае възможно най-много хора с всички неверо€тни възможности, които света на технологиите им дава, но и да се бори с един от най-наболелите проблеми в държавата – огромни€ процент на безработица“. ¬ случа€ курсът „ќснови на програмирането“ служи като един безценен, но все пак безплатен поглед към света на софтуерната разработка, благодарение на който всеки обучаващ се може да се запознае с основите на програмната логика, както и с н€кои от базовите особености на професи€та на един програмист.

ќсвен това курсовете по „ќснови на програмирането“ са подход€щи за хора от вс€каква възраст, без значение от това колко опит имат с технологиите, припомн€т още от —офт”ни. “очно това ги прави особено подход€щи за целите на кампани€та, които се израз€ват не само в предприемане на мерки за борба с недостига на IT кадри в страната, но и с младежката безработица като ц€ло.

Ѕезплатните »“ обучени€ на —офт”ни обхващат вече 28 града в страната!

ѕредсто€щите обучени€ ще започнат на 14-ти €нуари и ще продължат 2 месеца, като през това време обучаващите се се ще изучават различни теми от света на програмирането като променливи, типове данни, условни конструкции, цикли и много други неща. «а всички желаещи организаторите дават и възможността да продължат обучението си в —офт”ни чрез сертификационен изпит след курса, който ще се проведе в главната сграда на учебното заведение. Ќай-добре представилите се от вътрешната програма на SoftUni пък ще получават и кариерно съдействие чрез университетската мрежа от вли€телни партньори в софтуерни€ бизнес. 

ћеждувременно записването за обучени€та вече тече, а срокът за подаването на кандидатури е до 5-и €нуари.

2 одобрени€
1 неодобрение
ќще от рубрика "ќбразование и  ариера"
 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  
“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"Ѕезплатните »“ обучени€ на —офт”ни обхващат вече 28 града в страната!"    

абонамент за бюлетина