Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

“Черен петък” и в Blizzard с гейм отстъпки достигащи 87%

Black Friday акцията на Blizzard Entertainment продължава до 28 ноември и в нея всички заинтересовани ще могат да се сдобият с множество различни игри и вътрешноигрови артикули на компанията с отстъпки от 33% до 87%.

25 ноември 2016
4723 прочитания
5 одобрения
4 неодобрения

За много хора днешното Голямо петъчно пазаруване сигурно вече е започнало, но ако все още не сте похарчили всичко налично, а сте почитател на игрите на Blizzard, вероятно ще ви е интересно да научите, че Черният петък включва множество атрактивни оферти и от тази компания, която още във вторник обяви готовност да се присъедини към Black Friday инициативите на останалите популярни платформи за цифрова дистрибуция. Благодарение на това, до 28 ноември всички заинтересовани ще могат да се сдобият с множество различни игри и вътрешноигрови артикули с отстъпки от 33% до 87%.  

Black Friday акцията на Blizzard Entertainment

Казано по-точно, с големи отстъпки се предлагат следнитe няколко гейм заглавия:

Прочетете още: Как да се сдобием с евтини/безплатни игри?

  • Намаление до 40% за Overwatch: Origins Edition.
  • Отстъпка 31% за базовата версия на World of Warcraft, в която влизат всички допълнения до Warlords of Draenor включително.
  • Намаление 33% за StarCraft II: Legacy of the Void — третата част на сагата StarCraft II.
  • 50% отстъпка за StarCraft II: Heart of the Swarm — допълнение, което може да се купи и отделно.
  • Намаление 50% за StarCraft II: Wings of Liberty — началото на историята в StarCraft II.

Намаления има и за редица комплекти Heroes of the Storm във вътрешноигровия магазин:

  • Комплект Legends of the Nexus се предлага с 53% отстъпка, като включва три героя (Кериган, Тасадар и Леорик), легендарни скинове (Queen of Ghosts Kerrigan, Mecha Tassadar и Space Lord Leoric), а също и транспорти Space Lord’s Starbreaker and Ghost Speeder
  • 87% отстъпка за комплект Altered War, включващ легендарни герои (Соня, Артас, Илидан, Тиранда и Силвана), както и потресаващи скинове за тях - Wrath Sonya, Crown Prince Arthas, Shan’do Illidan, Blood Elf Tyrande и Ranger General Sylvanas
  • 50% отстъпка за героите Азмодан и Тайкус, както и за легендарните скинове за тях Azmodunk и Infested Tychus.

В периода на разпродажбата феновете могат да се сдобият също с 360-дневни „стимулатори“ (Stimpacks), предлагащи двойно повече опит и +150% злато в продължение на 360 дни.

От компанията подчертават, че кампанията е в сила само за електронните версии на игрите и вътрешноигровите артикули на Blizzard Entertainment.

5 одобрения
4 неодобрения
КОМЕНТАРИ ОТ  
абонамент за бюлетина