Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

30 дни раздавания приключват юбилейната giveaway кампания на Ubisoft!

В периода от 24 ноември до 23 декември 2016 г. в знак на благодарност към феновете си Ubisoft ще раздава безплатно всякакви гейминг изненади, като някои оферти ще са ограничени по време, територия или количество. Затова от компанията насърчават геймърите редовно да следят специалния уебсайт, създаден за заключителната giveaway кампания.

24 ноември 2016
3932 прочитания
0 коментара
3 одобрения
0 неодобрения

Тази година гейм студиото Ubisoft направи доста подаръци на феновете на своите игри, като всеки месец даваше безплатно по някое от най-култовите заглавия от последните години. След множеството такива раздавания през последните месеци очаквахме с любопитство да видим и какво ще бъде декемврийското, като очаквахме нещо специално от страна на компанията. И ето, че тя е приготвила за геймърите точно такова нещо – кампания, красноречиво наречена „30 дни награди“.

Според официалната информация от блога на Ubisoft, тази кампания е жест към феновете по повод отбелязването на предстоящите празници и 30-та годишнина на компанията. Всъщност това раздаване на безплатни награди е начин за компанията да каже „Благодаря!“ на хората, които са я подкрепяли и били с нея през годините.

30 дни раздавания приключват юбилейната giveaway кампания на Ubisoft!

Прочетете още: През 2016-а Ubisoft ще си почине от разработката на Assassin’s Creed

А благодарственият жест се състои в следното: от днес, 24 ноември до 23 декември 2016 г. включително почитателите на гейминга ще могат да открият безплатни игри, дигитални подаръци и отстъпки за предложения от онлайн магазина на Ubisoft  (Ubisoft store). В рамките на тези 30 дни ежедневно ще се раздават безплатни изненади за играчите, като някои оферти ще са ограничени по време, територия или количество. Затова от компанията насърчават феновете редовно да следят специалния уебсайт, създаден за кампанията.

Право на участие в тази giveaway акция има всеки, който притежава акаунт в Ubisoft, като в определени страни може да има ограничения, уточняват още от компанията.

3 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"30 дни раздавания приключват юбилейната giveaway кампания на Ubisoft!"    

абонамент за бюлетина