Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Ето как са правени спец-ефектите във филма WARCRAFT: НАЧАЛОТО (видео)

Компанията Industrial Light & Magic няколко любопитни видеоклипа, разкриващи процеса на създаването на специалните ефекти за въпросния филм. Те сигурно ще бъдат интересни не само за почитателите на World of Warcraft вселената, но и за всички, които се интересуват как се снимат (или по-скоро как се рисуват) съвременните Sci-Fi и фентъзи филми.

18 ноември 2016
6006 прочитания
4 одобрения
1 неодобрение

Близо половин година мина от премиерата на филма WARCRAFT: НАЧАЛОТО, но успехът на кинопродукцията със сигурност все още отеква не само със златен звън в портфейлите на нейните създатели и разпространители, но и с приятни емоции за феновете на тази вселена на Blizzard. Наистина, времето е достатъчно за многобройни преговори на филма, но ако това ви е омръзнало, компанията Industrial Light & Magic (ILM) предлага още един интересен начин да се върнем към тези емоции.

Ето как са правени спец-ефектите във филма WARCRAFT: НАЧАЛОТО

Популярното, при това не само във филмовите среди, студио публикува няколко избрани видеоматериала, в които разкрива подробности за процеса на създаването на специалните ефекти за въпросния филм.

Прочетете още: Видео на деня: 40 години специални ефекти в 1 минута

Всъщност тези клипове вероятно ще бъдат интересни не само за почитателите на World of Warcraft вселената, но и за всички онези, които се интересуват как се снимат (или по-скоро как се рисуват) съвременните Sci-Fi и фентъзи филми.

Друг интересен момент е, че този път Industrial Light & Magic публикуват не само общо видео за всички аспекти на работата по CGI ефектите, но и отделни клипове за начина на пресъздаване на косите на персонажите, за анимациите и др..

Впрочем, вижте сами:


4 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "Любопитно"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Ето как са правени спец-ефектите във филма WARCRAFT: НАЧАЛОТО (видео)"    

абонамент за бюлетина