Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

AMD AM3+ дъна и РС-та ще се предлагат с безплатни кодове за DOOM

От 27 октомври 2016 г. до 27 януари 2017 г. покупката на избрани AMD AM3+ дънни платки или базирани на тази платформа компютърни системи ще е придружена с безплатен код за играта DOOM, съобщават от AMD.

26 октомври 2016
4043 прочитания
8 одобрения
0 неодобрения

Краят на годината обикновено е сред най-подходящите периоди за ъпгрейд или покупка на нови компютри поради ред причини, сред които са и традиционните за този период от годината промоционални инициативи на хардуерните производители и търговците на РС техника. За поредна такава инициатива ни съобщават от AMD: за ограничено време покупката на избрани AMD AM3+ дънни платки или базирани на тази платформа системи ще е придружена с безплатен код за играта DOOM.

AMD AM3+ дъна и РС-та ще се предлагат с безплатни кодове за DOOM

Както сигурно знаете, най-новото издание на популярната игра DOOM е разработена под Vulkan API и оползотворява специфични функции като Asynchronous Shaders, ShaderIntrinsics и Frame Flip Optimizations за по-висока скорост на кадрите и по-добро усещане за геймърите в играта. Освен това, Vulkan API намалява натоварването на централния процесор и като цяло използва по-добре хардуерните ресурси, за да се повишат производителността и качеството на изображението.

Прочетете още: Програма максимум 2: Сглобяваме най-мощния геймърски компютър с AMD процесор

AMD AM3+ дъна и РС-та ще се предлагат с безплатни кодове за DOOM

С други думи, промо-офертата за AMD-базирана геймърска РС система не звучи никак зле. Според официалната информация, промоцията с играта DOOM ще е в сила от 27 октомври 2016 г. до 27 януари 2017 г., или до изчерпване на наличностите.

Допълнителна информация за промоцията и участващите парттньори можете да се намери в официалния сайт на AMD.

8 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Персонални компютри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"AMD AM3+ дъна и РС-та ще се предлагат с безплатни кодове за DOOM"    

абонамент за бюлетина