Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Внимание, драйвер NVIDIA 375.57 предизвиква проблеми под Windows 10

Ако след инсталация на този драйвер ви “пада” Windows Store, иконките на програмите се подреждат некоректно в Start менюто или се появяват артефакти при изобразяването на видео и gif файлове, все пак можете да решите проблема. Вижте как по-долу.

25 октомври 2016
5797 прочитания
1 коментар
5 одобрения
3 неодобрения

По традиция след излизането на високобюджетни нови игри, използващи интензивно графичния ресурс на РС системите, какъвто е случаят с излезлите миналата седмица Battlefield 1, Civilization VI и Titanfall 2, NVIDIA пуска нови версии на своите драйвери за видеокарти с цел да повиши и оптимизира производителността в конкретните гейм заглавия.

NVIDIA drivers

Това беше направено и с драйвера с пореден номер 375.57 на NVIDIA, който обаче изглежда е проблемен. Във всеки случай въпросният драйвер може да доведе до някои проблеми при инсталиране на Windows 10, предупреждават колегите от американското издание на PC World. Според тях, има случаи, при които след тази инсталация например “пада” Windows Store, иконките на програмите се подреждат некоректно в Start менюто, появяват се артефакти при изобразяването на видео и gif файлове.

Прочетете още: Хапчета за главоболия с Windows 10 –проблеми и решения

NVIDIA drivers

За щастие, вече има и решение. Споменатите по-горе проблеми се оправят с по-новата версия на драйверите 375.63, но е желателно тя да се инсталира ръчно.  Това се препоръчва, защото при използване на автоматизираната конзола GeForce Experience на потребителите все още е възможно да се предлага старата версия на драйверите (375.57).

Поради тази причина е най-добре да направите обновлението директно през официалния сайт на NVIDIA.

5 одобрения
3 неодобрения
Още от рубрика "Проблеми и решения"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
riona.jasmin
17:31, 01 май 2017
Просто ми харесва ценната информация, която предоставяте във вашите статии Поздравявам вашия уеблог и се замислям още веднъж тук често съм съвсем сигурен, че ще науча много нови неща точно тук Успех за следното. [ препратка ]
1
одобрения: 1
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Внимание, драйвер NVIDIA 375.57 предизвиква проблеми под Windows 10"    

абонамент за бюлетина