Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Google Wallpaper: по-оригиналните разкрасителни тапети за Android

В Play Store вече е достъпна за сваляне първата версия на мобилното приложение Wallpaper от Google, което предлага малко по-разширена функционалност в сравнение с повечето други подобни програми, достъпни в магазина.

21 октомври 2016
6491 прочитания
8 одобрения
2 неодобрения

В Google Play Store е пълно с най-различни приложения, които ни дават възможност да разкрасим екраните на своето Android устройство, но повечето от тях предлагат сходна функционалност – набор от картинки, от които можем да си избираме и да сменяме понякога. Това обаче рано или късно доскучава, след което оставаме с едно или повече Wallpaper приложения, които просто заемат място на смартфона …

Google Wallpaper: по-оригиналните разкрасителни тапети за Android

В Google са решили да направят нещо по въпроса и да променят към малко по-добро тази ситуация, като ни предложат начин да разкрасяваме Android и с по-оригинални “тапети”. За целта, компанията е разработила специално приложение, недвусмислено наречено Wallpaper.

Прочетете още: “Умни” тапети ще поддържат връзката и ще ни пазят от лъчения?

Подобно на другите подобни приложения, програмката на Google съдържа няколко категории с отбрани “портретни” изображения в няколко категории (земя, пейзажи, градове и пр.). Някои от изображенията обаче се вземат директно от Google Earth, Google+ и други уеб услуги.

Google Wallpaper: по-оригиналните разкрасителни тапети за Android

По-интересна е опцията за автоматична смяна на изображението няколко пъти в денонощието, а притежателите на устройства с Android 7.0 и по-нови, могат също да инсталират различни . Освен това, с помощта на Wallpaper могат да се слагат не само тапети с предложените от Google изображения, но също от съхранените в устройството live wallpaper-и и снимки.

Приложението Google Wallpaper е безплатно.

8 одобрения
2 неодобрения
Още от рубрика "Полезни програми"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Google Wallpaper: по-оригиналните разкрасителни тапети за Android"    

абонамент за бюлетина