Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Още опции за рентабилен мастилен печат за дома и офиса - от Epson

Компанията Epson съобщи за излизането на пет нови устройства за печат, три от които са предназначени за домашните, а две - за бизнес потребителите с малки и средни офиси. Ето накратко и какви са отличителните им характеристики.

05 октомври 2016
4863 прочитания
2 одобрения
0 неодобрения

За учениците, новата учебна година обикновено е повод за нарастваща интензивност на задачите свързани с отпечатване на хартиени материали, докато за бизнеса такъв повод не е нужен, понеже този тип задачи са ежедневие. И двете потребителски аудитории обаче имат нужда от подходящи машини за качествен, рентабилен и надежден печат. Точно такива претендира да предлага компанията Epson, като добавя към продуктовото си портфолио от мастиленоструйни принтери няколко нови модели принтерни устройства. Тези с обозначения Epson L382, L386 i L486 са предимно за ползване в домашни условия, без бели полета отстрани, а моделите L605 и L1455 са подходящи за печатане на големи обеми и са предназначени за малки и средни фирми.

Epson L386 MFP

Новите принтери L382, L386, L486 разполагат с функции за сканиране и копиране, които ги правят подходящи за малки офиси или семейства с ученици и студенти. Така наречените ITS принтери (от името на фирмената технология Ink Tank System) предлагат високо качество без проблеми за ежедневен печат при “ултраниски”, по думите на компанията, цени на страница.

Прочетете още: Ще гледаме кино по пижама с три нови домашни проектора от Epson

Epson L486 MFP

Резервоарът за мастило с голям капацитет е напълно интегриран в принтера и е предварително зареден с достатъчно мастило за 13 000 черно-бели страници и до 6,500 цветни страници екстра качество, отбелязват от Epson.

Другите два модела от портфолиото Ink Tank System принтери на Epson:  L605 и L1455 са подходящи за малки и средни офиси. И двата модела осигуряват възможности за двустранен печат, като L605  позволява печат, копиране и сканиране, а L1455 съчетава и функции с A3 двустранен печат, плюс A3 сканиране.

Epson L605 MFP

Не само рентабилността е това, което прави тези модели привлекателно решение за бизнеса, подчертават от Epson. Според компанията, устройствата са надеждни и предоставят висококачествени резултати. И двата модела са оборудвани с технологията за печатни глави на Epson Micro Piezo, която гарантира издръжливост, качество и надеждност на печата. Резервоарът за мастило с висок капацитет е напълно интегриран в принтера, което според производителя осигурява надежден цветен печат без проблемите и трудностите съпровождащи системите  за допълване с мастило. Новите модели работят и с висока скорост на печат  13.7ppm за L605 и 18ppm за L1455.

Epson L1455 MFPВсички нови принтери на Epson се предлагат с 3 години удължена гаранция от производителя, която влиза в сила след регистрация на официалния фирмен сайт.

2 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Принтери"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Още опции за рентабилен мастилен печат за дома и офиса - от Epson"    

абонамент за бюлетина