Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Samsung ще идентифицира проблемните Note 7 с проверка по IMEI?

Опаковките на новите Galaxy Note 7 ще включват и малък черен квадрат до баркода, както и голяма буква „S“

10 септември 2016
3255 прочитания
0 коментара
6 одобрения
0 неодобрения

След като стана ясно, че Samsung ще трябва да осъществи световна програма за замяна на Galaxy Note 7 смартфони, изглежда компанията няма да губи много време за стартиране на процеса. Вчера беше обявена информация за замяната на устройствата в Австралия, която ще започне от 21 септември. Освен това беше обявено, че все пак Samsung планира да идентифицира безопасните устройства от първоначалната доставка.


Според компанията потребителите ще могат да сверят своя IMEI през онлайн база данни от 13 септември. Това разбира се сериозно ще помогне за бързото определяне дали вашия Note 7 е засегнат от проблема с батерията, а и ще бъде лесно за осъществяване. Ако купувате употребяван Note 7, не че това е много вероятно, тъй като устройството е от съвсем скоро на пазара, ще можете да го проверите.

Прочетете още: Samsung изтегля Note 7 заради проблем с батерията

Освен проверката по IMEI, компанията ще добави и ориентир към новите си доставки като на опаковките на новите Galaxy Note 7 ще има малък черен квадрат до баркода, както и голяма буква „S“ както можете да видите на снимката:

Информацията идва от австралийския сайт на Samsung, затова може и в нашия регион да има други условия, но предполагаме, че ще е нещо подобно.

 

6 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Джаджи"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Samsung ще идентифицира проблемните Note 7 с проверка по IMEI?"    

абонамент за бюлетина