Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Първи снимки и видео на гейм конзолата Sony PlayStation 4 Slim

По-компактната модификация на сегашната Sony PlayStation 4 вероятно ще бъде представена заедно с по-производителната версия PS4 Neo на специално мероприятие на 7 септември.

23 август 2016
3989 прочитания
1 одобрение
0 неодобрения

Microsoft вече пусна нова, компактна версия на своята игрова конзола Xbox, така че сега е ред на Sony да направи същото. И няма да чакаме още дълго – очаква се по-компактната модификация на сегашната Sony PlayStation 4 да бъде представена заедно с по-производителната версия PS4 Neo на специално мероприятие на 7 септември.

Първи снимки на компактната гейм конзола Sony PlayStation 4 Slim

За тази компактна PS4 засега не се знае много, но поне можем да видим как изглежда въпросното устройство, благодарение на поредна информационна утечка в интернет.

Прочетете още: Конзола или РС – има ли решение „вечната“ геймърска дилема?

Първи снимки на компактната гейм конзола Sony PlayStation 4 Slim

Ако се съди от снимките, публикувани в онлайн аукциона Gumtree (и към момента на настоящата публикация вече премахнати от там), конзолата PS4 Slim се отличава с по-тънък корпус в матово изпълнение. На снимките се виждат добре и закръглените ъгли на корпуса.

Първи снимки на компактната гейм конзола Sony PlayStation 4 Slim

От снимките на кутията пък става ясно, че става въпрос за версия с 500 GB хард диск, предназначена за Европейския пазар.

Първи снимки на компактната гейм конзола Sony PlayStation 4 Slim

На геймърския форум NeoGAF могат да се намерят и други фотографии, на които “тънката” PS4 Slim се сравнява с “дебелия” оригинален модел. Засега е трудно да се изтъкнат каквито и да било други съществени разлики с оригинала освен по-малкия корпус, но е логично да се предположи, че, подобно на Xbox One S, новата PS4 Slim ще получи и изчислителни модули с по-високи работни честоти.

А в заключение ето и малко видео с PS4 Slim в главната роля, което "изтече" в Мрежата буквално преди минути:

1 одобрение
0 неодобрения
Още от рубрика "Потребителска електроника"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Първи снимки и видео на гейм конзолата Sony PlayStation 4 Slim"    

абонамент за бюлетина