“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

» AOC се включва във VR надпреварата със собствен шлем

AOC VR oblique е първи€т хедсет за виртуална реалност на известни€ производител на монитори, който обаче изглежда н€ма да е последни€т. «а съжаление, от компани€та предостав€т единствено снимки, без да уточн€ват спецификации или срокове за пазарна по€ва.

22 август 2016
3262 прочитани€
0 одобрени€
1 неодобрение

–— мониторите едва ли ще се превърнат в отживелица в близко бъдеще, но производителите, чийто основен бизнес са този тип издели€ попоглеждат и към бъдещето, което, както всички очакват, е свързано с виртуалната реалност.  »ли поне така твърд€т аналитиците, като например тези от Goldman Sachs, които в свой доклад, публикуван през €нуари 2016 г. посочват, че виртуалната реалност „има потенциал да се разрасне до мултимилиардна индустри€ и веро€тно ще промени пазара, така, както по€вата на персонални€ компютър“.  ≈, дали това ще се случи наистина, все още подлежи на съмнение, но наистина възможните VR приложени€ са доста многобройни. освен очевидните приложени€ като игри и военна индустри€, виртуалната реалност може да се използва още за видео забавлени€, събити€ на живо, образование, здравеопазване, инженерни разработки и дори в магазините и при продажбите на имоти.

AOC VR oblique

ѕредвид всичко това не е особена изненада и поредни€т анонс на “дисплей за виртуална реалност”. “ой идва от приключилото вчера изложение Gаmescom 2016, a негов автор е добре познатата с мониторите си компани€ AOC.  акто сигурно се досещате, става въпрос за VR шлем (или хедсет, ако предпочитате). ¬ случа€ той носи наименованието AOC VR oblique и по всичко личи, че това е само прототип на продукт, чийто пазарен дебют тепърва предстои. «а съжаление, от AOC предостав€т единствено снимки, без да уточн€ват спецификации, цена или срокове за пазарна по€ва.

ѕрочетете още: ¬иртуалната реалност и бъдещето на –— индустри€та

AOC VR oblique

 ѕо думите на фирмени€ директор „ћаркетинг и бизнес управление“ за региона EMEA —тефан «омер обаче, нови€т VR “шлем е само началото на блест€щи разработки” и “клиентите на AOC могат да очакват още по-вълнуващи продукти в не толкова далечно бъдеще.” ≈, €вно тр€бва да поизчакаме, за да научим повече …

0 одобрени€
1 неодобрение
ќще от рубрика "ѕотребителска електроника"
 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  
“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"» AOC се включва във VR надпреварата със собствен шлем"    

абонамент за бюлетина