Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Нов продукт на Logitech унифицира контрола върху „умния“ дом

Logitech цели унифицираното управление на разнообразните джаджи, които по принцип изискват отделни приложения и т.н.

12 август 2016
4537 прочитания
8 одобрения
0 неодобрения

Logitech представи най-новото си устройство - Pop Home Switch, което има за цел да опрости управлението на „умния“ дом. Самата система се състои от захранван от батерия бутон, който се монтира на стената и поддържа голямо разнообразие от домашни смарт устройства, включително Phillips Hue, LIFX, Lutron, Sonos говорители и др.

 

Активирането на Pop става по три начина – единично натискане, двойно натискане и продължително натискане. Всеки може да бъде програмиран да извършва различно действие или комбинация от действия.

Прочетете още: G900 Chaos Spectrum е “най-добрата геймърска мишка на Logitech досега”


Настройката се извършва чрез Pop приложението за Android или iPhone, което сканира Wi-Fi мрежата ви за съвместими устройства, за които след това можете да приложите необходимите ви команди. След тази първоначална настройка, Pop работи без необходимост от смартфон.

Logitech цели унифицираното управление на разнообразните джаджи, които по принцип изискват отделни приложения и т.н. Избягва се и постоянното изискване за смартфон, а можете директно да взаимодействате с „умните“ устройства.


Pop Home Switch Starter Pack и самостоятелните Pop контролери ще бъдат пуснати в продажба в САЩ още този месец. Starter Pack включва два Pop-а и хъб като ще се продава за $99.99, а самостоятелните Pop са по $39.99.

8 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Джаджи"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Нов продукт на Logitech унифицира контрола върху „умния“ дом"    

абонамент за бюлетина