Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Олимпиадата в Рио вече си има официално мобилно приложение

Връзката между света и Летните олимпийски игри в Рио Де Жанейро става по-лесна и по-приятна с официалното приложение Рио 2016, уверяват разработчиците му от Samsung.

05 август 2016
4839 прочитания
1 одобрение
0 неодобрения

Буквално броени часове остават до откриването на поредните Летни олимпийски игри, така че сигурно мнозина вече се настройват отново на спортна вълна. За да ни помогнат както с настройването, така и с проследяването на предстоящите спортни събития, от компанията Samsung Electronics, която е олимпийски партньор в категорията „Безжично комуникационно оборудване“, са създали официално мобилно приложение Рио 2016, което вече е достъпно за сваляне.

Олимпиадата в Рио вече си има официално мобилно приложение

Според официалната информация, приложението Рио 2016 е създадено в сътрудничество с Организационния комитет на Олимпиадата в Рио и ще предостави обширен набор от полезни функции, включително график на игрите, информация за местата и събитията, резултатите, класация по брой медали, и повече актуализации в реално време във всички олимпийски и параолимпийски спортове.

Прочетете още: Евро 2016: най-добрите приложения и уеб ресурси за футболни фенове

Олимпиадата в Рио вече си има официално мобилно приложение

Приложението също така дава на потребителите достъп до информация за всички състезания в игрите, заедно с актуализации на всяка минута, уверяват още от Samsung. Може също така да се проверяват олимпийски и световни рекорди, плюс конкретни подробности за всички дисциплини, спортисти, отбори и места в Олимпиадата, както и официалните новини на Международния олимпийски комитет (МОК).

Освен това приложението може да бъде персонализирано, така че потребителите да могат да се съсредоточат върху най-важното за тях. Всеки може да избере да получава резултати и съобщения на базата на любимите си страни, спортове или атлети, както и информация за началото на събития, резултати и медали.

Олимпиадата в Рио вече си има официално мобилно приложение

Официалното приложение Рио 2016 може да бъде изтеглено от онлайн магазините от GalaxyApps (Mobile), GooglePlay Store, Apple App Store и Windows App Store. Приложението не е на разположение на български език, но затова пък може да се ползва на английски, португалски, испански, френски, китайски, японски и корейски.

Разбира се, ако сте почитател на спорта, със сигурност ще разполагате и с още много канали, за да се информирате за игрите в Рио. Такива предлагат включително Google и Българският Олимпийски Комитет..

1 одобрение
0 неодобрения
Още от рубрика "Полезни програми"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Олимпиадата в Рио вече си има официално мобилно приложение"    

абонамент за бюлетина