Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Fan Fest Бургас 2016: равносметката и победителите от турнирите

Близо 750 човека посетиха фестивала на комиксите, анимето, мангата, филмите и компютърните игри на 26 юли в Бургас, а много от тя си тръгнаха и с награди.

29 юли 2016
5330 прочитания
5 одобрения
1 неодобрение

Десетки раздадени награди, почти 750 посетители и също толкова доволни участници в косплей и гейм забавленията от програмата на Fan Fest Бургас 2016 – това е основният резултат от събитието, което разтърси Морската градина в Бургас във вторник, 26  юли. Там имаше какво ли не - комикси, компютърни игри, аниме, манга, филми и, разбира се, гейм турнири, на които да се изявят заклетите почитатели на електронните спортове.

Fan Fest Бургас 2016

В изложбения център Флора по време на Fan Fest имаше специална гейминг зала, където се проведоха индивидуални турнири по някои от най-популярните у нас игри: Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2, Hearthstone, а благодарение на Gigabyte - и по Mortal Kombat.

Прочетете още: Морското турне на Game Ninja продължава във Варна на 14 август!

Fan Fest Бургас 2016

А тъй като освен за награди, участниците в тези турнири обикновено се стремят и към слава, ние им отдаваме дължимото като обявяваме победителите, па макар и само с псевдонимите, с които те са известни във виртуалния свят.

И така нека поздравим победителите: в турнира по DOTA 2 на първо и второ място се класираха съответно King Paimon и strugle, докато в League of Legends турнира победител беше CravingforBloodZ, а негов подгласник - Usopp the Brave.  Най-добрите стрелци в CS:GO  състезанието бяха Nixie и imaginatioN, а най-добрите бойци в дисциплината Mortal Kombat X – Георги Баев и Антон Цонев. С Hearthstone картите на таблетите Acer Predator пък най-добри умения показаха Barmanche#21726 и sa6oto2000#2168.

Fan Fest Бургас 2016

Както обикновено на събитията на Game Ninja, имаше награди и за публиката, а също и за участниците в косплей конкурса, организиран от NAKAMA.

Fan Fest Бургас 2016

Тази част от програмата също беше доста весела, а и със сигурност немалка част от посетителите бяха привлечени именно от атрактивните костюми на участниците в шоуто.

Fan Fest Бургас 2016

Разбира се, всичко това нямаше да бъде възможно без партньорите на събитието: основният спонсор Razer, главният технологичен партньор Jar Computers и компаниите Acer, Fujitsu, Gigabyte, HP, Lenovo, Microsoft, Lancom, MusalaSoft и др.

Fan Fest Бургас 2016

Нямаше да е възможно и без участници, затова организаторите благодарят от сърце, на всички, които се включиха в забавленията на Fan Fest Бургас 2016.

Fan Fest Бургас 2016

В заключение остана да напомним, че съвсем скоро предстои и второ морско гостуване на Game Ninja – на 14 август във Варна. Добре дошли сте и там!

Още актуална информация за всичко, свързано с Game Ninja, новините, турнирите и наградите можете да намерите на официалния сайт на инициативата, както и на нейната страница във Facebook.

5 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "Забавления"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Fan Fest Бургас 2016: равносметката и победителите от турнирите"    

абонамент за бюлетина