Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Ретро-мания и в SEGA: преиздават класическата конзола Mega Drive

Тя ще се предлага от октомври както в стандартния Mega Drive вариант, така и в джобния Genesis. Цената и на двата е $65 като комплектът съдържа и 80 популярни игри.

27 юли 2016
4991 прочитания
8 одобрения
0 неодобрения

Дали защото се вдъхнови от примера на Nintendo с пускането на нов вариант на класическа гейм-конзола или просто защото иска да отбележи по подобаващ начин 25-годишния юбилей на своя гейм франчайз Sonic, компанията SEGA също се присъедини към ретро-манията със своя обновен вариант на легендарните устройства за забавления от недалечното минало.

SEGA преиздава класическата конзола Mega Drive

В резултат на това през октомври на пазара ще се появят нови издания на класическите конзоли SEGA Mega Drive и Mega Drive/Genesis (джобната версия). Според наличната информация, и двете ще се предлагат за около $65.

Прочетете още: Завръща се една легенда: гейм конзолата NES Classic отново на пазара

SEGA преиздава класическата конзола Mega Drive

Конзолата SEGA Mega Drive ще поддържа оригинални картриджи, ще се доставя с два безжични контролера и с комплект от 80 популярни игри, сред които Mortal Kombat (от 1 до 3, няколко части на Sonic, Golden Axe 1 — 3, и др (пълния списък можете да видите например ето тук).

SEGA преиздава класическата конзола Mega Drive

Съвременната версия на джобната приставка Mega Drive/Genesis пък поддържа SD карти памет за зареждане на допълнителни игри чрез ROM файлове.

SEGA преиздава класическата конзола Mega Drive

8 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Потребителска електроника"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Ретро-мания и в SEGA: преиздават класическата конзола Mega Drive"    

абонамент за бюлетина