Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

За първи път у нас можем да пробваме, преди да купим Panasonic апарат

Panasonic стартира програмата “Изпробвай и купи” за първи път в България в сътрудничество с магазините за фотографска техника Фото Павилион. По такъв начин компанията дава възможност за наемане и тестване на обективи и фотоапарати преди покупката.

26 юли 2016
3840 прочитания
7 одобрения
0 неодобрения

Няма спор, че, когато става въпрос за техника, винаги е по-добре да я изпробваме, преди да я купим. Особено, ако сме на път да се разделим с няколкостотин лева (или повече) за хубав, модерен фотоапарат например. Компаниите, които предлагат такава възможност у нас не са много, така че няма как да не приветстваме решението на Panasonic да стартира своята Try&Buy програма и в България.

За първи път у нас можем да пробваме, преди да купим Panasonic апарат

Така, в сътрудничество с магазините за фотографска техника Фото Павилион, компанията вече предлага възможност за наемане и тестване на нейни обективи и фотоапарати. Разбира се, това е чудесен начин, чрез който любителите на фотографията могат да изберат най-доброто оборудване за нуждите си, като първо го изпробват в разнообразни условия.

Прочетете още: Безогледален 4К фотоапарат само за $800? Има - Panasonic Lumix GX85

За да се наеме фотографска техника на Panasonic е необходимо единствено да се посети магазин, оторизиран от компанията, или да се посети уебсайта на оторизирания досега  Фото Павилион. Това означава, че в програмата на производителя може да се включат и други специализирани магазини или вериги за фото техника. В момента при партньорите на Panasonic се предлагат за наемане и тестване няколко модела обективи (H-HS12035, H-HS35100,  H-HS35100,  H-FS100300, H-HS043 и H-X025) и DSLM фотоапарата от висок клас DMC-GH4. 

7 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Цифрова фотография"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"За първи път у нас можем да пробваме, преди да купим Panasonic апарат"    

абонамент за бюлетина