“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

¬ече е €сно кой ще купи Снет бизнеса на Yahoo Ц Verizon за $4,8 млрд.

—амо толкова изглежда струва днес интернет бизнесът на Yahoo, който в най-добрите си години можеше да бъде продаден за $125 млрд. —ега остава надеждата, че ще бъде запазена поне марката.

25 юли 2016
3578 прочитани€
0 одобрени€
1 неодобрение

 рай на слуховете и предположени€та относно покупко-продажбите на интернет бизнеса на Yahoo, които б€ха обект на обсъждане в ћрежата от доста дълго време насам. ¬ече е €сно, кой ще купи тези активи, а днес се очаква и официалното из€вление, че нови€т им собственик ще бъде компани€та Verizon.

¬ече е €сно кой ще купи ‘нет бизнеса на Yahoo – Verizon за $4,8 млрд.

 акто съобщават днес кажи-речи всички онлайн бизнес издани€, Verizon предлага за покупката на интернет бизнеса и недвижимата собственост на Yahoo сума от почти $5 млрд. (според последните максимално уточнени сведени€ стойността на сделката е $4,8 млрд). —рещу тази сума Verizon ще придобие пощенската услуга Yahoo Mail, новинарски€т агрегатор Yahoo News, търсачката Yahoo и други услуги.

ѕрочетете още: Microsoft изглежда отново се опитва да глътне Yahoo

ќстава впечатлението също, че придобиването е на практика одобрено от ръководните органи и на двете страни, така че днес до кра€ на ден€ би тр€бвало да има и официален анонс от компаниите.

«сега обаче не се съобщават повече подробности относно услови€та на сделката. «нае се единствено, че Verizon см€та да запази марката Yahoo. «атова ни остава да звчършим като припомним, че първите слухове относно евентуална продажба на интернет-бизеса на Yahoo се понесоха още в кра€ на 2015 г.  »нтерес към покупката му про€в€ваха компании като Google и Microsoft.

0 одобрени€
1 неодобрение
ќще от рубрика "Ѕизнес"
 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  
“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"¬ече е €сно кой ще купи Снет бизнеса на Yahoo Ц Verizon за $4,8 млрд."    

абонамент за бюлетина