Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Умни контакти и преносими тонколонки разширяват асортимента на TP-LINK

Заедно с интелигентния контакт HS110, който позволява дистанционно управление и мониторинг на изразходваната енергия, и преносимия високоговорител с Bluetooth Groovi Ripple с автономност до 4 часа, TP-LINK пуска на родния пазар и ново устройство от Mi-Fi гамата - мобилен рутер Wi-Fi LTE M7300.

21 април 2016
5261 прочитания
1 одобрение
2 неодобрения

Продуктовата гама от мрежови решения на компанията TP-LINK продължава да се разширява със завидни темпове. След като преди няколко месеца производителят разшири портфолиото си с преносими батерии за мобилни устройства и със смартфони (които засега не се предлагат у нас), днес от българския офис на TP-LINK съобщават, че компанията пуска на родния пазар нови интелигентни устройства като Wi-Fi свързания контакт HS110, аудио устройства като портативния Bluetooth високоговорител Ripple Groove 4G LTE и нов мобилен Wi-Fi рутер - M7300.

интелигентния контакт TP-LINK HS110

Характерно за интелигентния контакт TP-LINK HS110 е, че може да се контролира от разстояние чрез смартфон, на който е инсталирано приложението Kasa. По този начин всяко електрическо или електронно устройство включено в интелигентния контакт, може да бъде контролирано в реално време или да бъде програмирано да се включва/изключва в определени часови интервали чрез функцията за програмиране, уверяват от компанията. С помощта на функцията ”away” пък контактът може да бъде настроен да включва и изключва свързаните към него устройства, докато потребителят не е у дома. Така може да бъде създадено впечатление, че жилището не е празно с цел избягване на евентуални кражби.

Прочетете още: Първите три смартфона на TP-Link - Neffos C5L, C5 и C5 Max

Важна функция на умния контакт е също  проследяването и оптимизирането на потреблението на енергия чрез предоставяне на подробна информация за времето, в което свързаните устройства са били включени и какво количество енергия е консумирало всяко от тях. HS110 е съвместим и с приложението Amazon Echo, което позволява гласово управление. Контактът вече може да се купи у нас на препоръчителна цена 79 лева (с ДДС).

TP-Link Groovi Ripple

Устройството Groovi Ripple пък е първият преносим високоговорител в портфолиото на TP-LINK. Той е с мощност 4W и RealSound технология за по-добро възпроизвеждане на звука, а батерията му е от тип Li-Ion, с капацитет 750 mAh и, според производителя, осигурява автономна работа до 4 часа, като се зарежда чрез микро-USB за около два часа. Колонката е снабдена и с гумена дръжка, която помага за по-лесното му пренасяне и за регулиране на ъгъла на възпроизвеждане на звука. Високоговорителят се свързва със смартфони или други мобилни устройства посредством Bluetooth 4.0. Високоговорителчето Groovi Ripple се предлага у нас на препоръчителна цена 89 лв (с ДДС).

Допълнението към Mi-Fi гамата на TP-LINK е рутерът M7300 4G LTE, който според компанията е съвместим с всички 4G честоти, предлагани от мобилните оператори. Устройството осигурява 4G даунлоуди със скорости до 150 Mbps, а батерията му е с капацитет 2000mAh и осигурява на рутера автономност до 10ч. Мобилният рутер може да споделя 4G интернет връзка с до 11 свързани устройства (10 Wi-Fi + 1 устройство свързано чрез USB кабел) и разполага със слот за microSD карта (с вместимост до 32GB) за по-лесно и удобно споделяне на снимки, филми и музика.

TP-Link M7300 4G LTE

Моделът може да се използва и за свързване на настолен компютър към 4G интернет с помощта на USB порт. Рутерът може да се управлява директно от смартфон или таблет чрез приложението tpMiFi за IOS и Android. С него потребителите могат да поставят ограничения на трафика и да контролират достъпа до мрежата и близостта на включените устройства, както и да изпращат файлове от или на microSD картата. У нас този нов продукт е наличен с препоръчителна цена от 249 лв. (с ДДС).

1 одобрение
2 неодобрения
Още от рубрика "Потребителска електроника"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Умни контакти и преносими тонколонки разширяват асортимента на TP-LINK"    

абонамент за бюлетина