Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Мтел качва телевизията в облака с нова услуга - Mtel NOW

Новата услуга Mtel NOW осигурява бърз онлайн достъп до 40 от най-гледаните телевизионни канала директно на лаптоп, телефон или таблет посредством мобилно приложение за Android или iOS.

06 април 2016
7561 прочитания
2 одобрения
2 неодобрения

В светлината на наближаващите големи спортни мероприятия като Европейското първенство по футбол и Летните олимпийски игри възможността за гледане на телевизия навсякъде и от всякакво устройство сигурно би допаднала на много хора. Това прави момента много подходящ и за обявяване на нови ТВ услуги. Точно такава е услугата за гледане на телевизия онлайн, наречена Mtel NOW. Както вероятно се досещате, в случая става въпрос за ново решение, което дава възможност на абонатите на телевизионни пакети от Мтел и blizoo да гледат любимото си телевизионно съдържание и на мобилните си устройства без ограничения за местоположението.

Мтел качва телевизията в облака с новата услуга Mtel NOW

Според официалната информация, услугата Mtel NOW осигурява бърз достъп до 40 от най-гледаните телевизионни канала директно на лаптоп, телефон или таблет (всъщност на до 5 различни устройства). Освен това услугата предлага и възможност за връщане на програмата на тези канали до седмица назад, спиране на пауза, до 10 часа запис на избрани предавания, архивиране и достъп до тях в рамките на 3 месеца.

Прочетете още: Лесен начин да видим локалното съдържание, предлагано от Netflix

Услугатае достъпна онлайн на сайта www.mtelnow.bg или чрез мобилно приложение за Android и iOS. Приложението предоставя на клиентите и електронна ТВ програма.

Мтел качва телевизията в облака с новата услуга Mtel NOW

От телеком оператора уточняват, че услугата Mtel NOW ще е достъпна както за нови, така и за съществуващи абонати на телевизионните пакети на Мтел и blizoo, а потребителите, които се регистрират за достъп до услугата до 30 април, ще могат да я ползват безплатно в продължение на 3 месеца. След изтичането на промоционалния период, месечната такса е 5,99 лева.

2 одобрения
2 неодобрения
Още от рубрика "Интернет"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Мтел качва телевизията в облака с нова услуга - Mtel NOW"    

абонамент за бюлетина