Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Цените на RGB клавиатурите CM MasterKeys Pro L / S вече са известни

Днес двете геймърски клавиатури MasterKeys Pro L и Pro S на Cooler Master официално излизат на пазарите в Европа, където ще се предлагат съответно срещу 169€ и 139€. Вижте още за техните отличителни черти.

15 март 2016
4227 прочитания
3 одобрения
0 неодобрения

Игрите сами по себе си са зрелище, но винаги е приятно, когато и аксесоарите могат да предложат нещо такова, което при това да е в тон със забавленията. Именно това беше основната отличителна черта на двете нови геймърски клавиатури с пълнo RGB осветяване MasterKeys Pro L и Pro S, които компанията Cooler Master представи в началото на годината по време на изложението CES 2016.

CM MasterKeys Pro L

Прочетете още: Пълно RGB осветяване разкрасява геймърските клавиатури на CM

Пак тогава производителят обеща да пусне двете си ефектно светещи клавиатури през март и ето че точно в средата на месеца изпълнява своето обещание, обявявайки официално достъпността на въпросните изделия за пазарите в Европа. Според официалната информация, ориентировъчната крайна цена на CM MasterKeys Pro L е 169 евро, а тази на модела CM MasterKeys Pro S – 139 евро.

CM MasterKeys Pro S

Припомняме, че освен с 16,7 милиона цвята на осветяването, новите MasterKeys Pro L и Pro S се отличават и с механични Cherry MX превключватели, както и с обичайните за класните гейм клавиатури възможности като тези за създаване на макроси и използване на персонализирани профили за бутоните.

3 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "PC периферия и аксесоари"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Цените на RGB клавиатурите CM MasterKeys Pro L / S вече са известни"    

абонамент за бюлетина