Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Геймингът е безплатна услуга за гостите на нов хотел в Амстердам

The Arcade Hotel е едно от най-новите райски кътчета за геймърите в Европа, а ако сте такъв и имате път към Амстердам, едва ли ще искате да отседнете другаде.

26 януари 2016
3771 прочитания
5 одобрения
0 неодобрения

Геймингът определено се приема сериозно в Европа и то не само от разработчиците  на игри и от самите геймъри. За това говори например фактът, че неотдавна видео игрите бяха включени в учебната програма на Норвегия. А ето, че сега в Холандия се появява и хотел, който предоставя специални услуги за геймъри.

The Arcade Hotel

Това определено отбелязва интересна еволюция в хотелиерските услуги – ако преди години в хотелите се ценеше наличието на телевизор, а днес за задължителен се смята достъпът до бърза Wi-Fi мрежа, то скоро изглежда хотелиерите ще осигуряват и устройства за електронни игри. Във всеки случай точно това прави собственикът на The Arcade Hotel , където освен стандартния набор услуги се предлагат и възможности за игра на всевъзможни стари и нови игри.

Прочетете още: GAME NINJA (Р)ЕВОЛЮЦИЯ: очаквайте я в цялата страна през 2016-а!

The Arcade Hotel

Всяка стая в този хотел Амстердам е оборудвана и с гейм конзоли, както модерни, така и класически, и, разбира се, с игри за тях.Освен това лобито на хотела също е отворено за гейминг. В него посетителите могат да си вземат джобна конзола и да поиграят в мрежа в тандем или срещу някой от другите гости.

The Arcade Hotel

Най-важното е, че всички тези приятни геймърски бонуси не изискват допълнително заплащане. А това дължим на носталгията на собственика на The Arcade Hotel, който при създаването му просто е искал да пресъздаде уютната атмосфера на електронните вечеринки с приятели и дружеските гейм сесии с близки хора.

5 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Любопитно"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Геймингът е безплатна услуга за гостите на нов хотел в Амстердам"    

абонамент за бюлетина