Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Пълно RGB осветяване разкрасява геймърските клавиатури на CM

Cooler Master избра форума CES 2016, за да покаже първите си за годината геймърски изделия – RGB клавиатурите MasterKeys Pro L/S с 16,7 млн. цвята на подсветката и новия геймърски комплект Devastator II.

14 януари 2016
4945 прочитания
5 одобрения
1 неодобрение

На тазгодишното издание на изложението CES 2016 видяхме всевъзможна потребителска електроника за масова у8потреба, но и значително по-тесния кръг на заклетите геймъри имаше на какво да се радва. Съществена част от радостите за тях бяха представени от компанията Cooler Master, която избра именно форума в Лас Вегас, за да покаже първите си за годината геймърски изделия. А те идват под формата на две интересни клавиатури без цветови ограничения в подсветката, която покрива целия RGB спектър,  и ново геймърско комбо от мишка и клавиатура, носещо авторитетно наименование - Devastator II.

CM MasterKeys Pro L

Прочетете още: Нова механична клавиатура за гейминг на пазара - CM Quick Fire XTi

Двете RGB клавиатури с 16,7 милиона оттенъка на подсветката, разбира се, също са предназначени най-вече за геймъри. Това са моделите MasterKeys Pro L и MasterKeys Pro S, които се различават помежду си главно по-размера. MasterKeys Pro L (на първата илюстрация) е пълноразмерна клавиатура с цифров блок, която освен 16,7 милиона цвята на осветяването предлага на потребителите и няколко предварително зададени режима за него – вълнови ефект, дишащ ефект и др.

CM MasterKeys Pro S

Клавиатурата MasterKeys Pro S по същество е умалена версия на L модела. Тя е базирана на друг тип превключватели, които в Cooler Master определят като “Mem-chanical”. Особеното при този тип превключватели е, че пресъздават тактилното усещане, характерно за механичните, но са по-евтини.

Според информацията от CM, производителят е преработил съществено и вътрешността на MasterKeys Pro клавиатурите си, които използват както Cherry MX превключватели, така и по-големи и по-ярки светодиоди за осветяването. Разбира се, налице са и обичайните за класните гейм клавиатури възможности като тези за създаване на макроси и използване на персонализирани профили за бутоните.

CM Devastator II keyboard

Точно такива превключватели използва и по-достъпната версия на MasterKeys Pro клавиатурите, която е включена в новото гейм комбо Devastator II. Тук клавиатурата също има LED подсветка, но тя вече е изпълнена в традиционната цветова схема, предлагаща избор от червено, зелено или синьо осветяване. Светодиодно осветяване и превключване на DPI резолюцията в движение пък осигурява включената в комплекта мишка, която завършва това ефективно геймърско “въоръжение”.

CM Devastator II mouse

На този етап от Cooler Master не разкриват информация за цените на своите първи RGB клавиатури и новия геймърски комплект, но обещават Devastator II комбото да е по магазините през февруари, а MasterKeys Pro L и MasterKeys Pro S – през март.

5 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "PC периферия и аксесоари"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Пълно RGB осветяване разкрасява геймърските клавиатури на CM"    

абонамент за бюлетина