Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Видео на деня: Nokia 3310 се изправя срещу БТР и снайпер

Едва ли ще е трудно да се досетите кои са победителите в цитираните противоборства, но сигурно ще ви е интересно да видите какво остава от победения след бойните сблъсъци ...

12 декември 2015
6453 прочитания
3 одобрения
3 неодобрения

Макар да са сравнително ново явление в света на техниката, мобилните телефони вече отдавна имат свои елегенди. Една от тях безспорно е апаратът Nokia 3310, който през своя дълъг и нелек живот се сблъсквал с множество предизвикателства, от които е излизал победител. Този път обаче колегите от канала на „убийците на електроника“ (Tech Assassin) изправят легендарния модел срещу истинска бойна техника в лицето на пехотен бронетранспортьор (известен също като БМП).

Nokia 3310 се изправя срещу БТР

Прочетете още: Днешните смартфони ловят сигнал в пъти по-зле от старите телефони

Не е трудно да се досети човек на чия страна са шансовете в едно такова противостояние, но в случая краш-тестерите са решили да намалят тези на телефона дори повече, като го поставят не под веригата на бойната машина, а вътре в самата стоманена гъсеница.

Някои смятат, че този тест не е коректен и че мобилният телефон може да заработи, ако се поизчисти малко след изпитанието, но като гледаме резултата, у нас остават доста силни съмнения във вероятността от такова чудо. Но вижте и вие:  

Чудите се какво още може да сполети горката Nokia 3310? Предлагаме ви и бонус-видеото „Nokia 3310 срещу снайперистка пушка“, в което е още по-интересно да се разбере какво остава от коравия телефон от недалечното минало, който и тук, уви няма големи шансове за оцеляване. Силно подозираме, че в този случай и почистването не би могло да го накара да заработи отново ...дори, ако някой успее да събере и сглоби всички парчета  ...

Ако този тип ... хм ...краш-тестове ви допадат, препоръчваме ви да отделите известно време и за другите видеоклипове на YouTube канала Tech Assassin, който открихме наскоро, но вече ни даде доста идеи за това какво можем да направим с техниката, която ни дразни.

3 одобрения
3 неодобрения
Още от рубрика "Любопитно"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Видео на деня: Nokia 3310 се изправя срещу БТР и снайпер"    

абонамент за бюлетина