Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Как един български стартъп може да стане световен софтуерен лидер?

Тази истинска история ще разкажат лично съоснователите на Telerik, a Progress company, които ще гостуват на 10 ноември на събитието за стартиращи предприемачи SIStory.

02 ноември 2015
4029 прочитания
4 одобрения
2 неодобрения

Пътят от състоянието на стартиращ бизнес до това на световен лидер със сигурност не е лесен. Мнозина обаче са го извървели, а сред тях има и български компании. Най-хубавото е, че те са готови да споделят своя опит, така че Пътят да стане малко по-лесен за другите, които имат амбициите да тръгнат по него. 

SIStory november

Това ще се случи съвсем скоро – на поредното събитие за стартиращи предприемачи SIStory на националната предприемаческа организация Start It Smart. Ноемврийското издание на поредицата от срещи с успели личности ще се проведе на 10-ти ноември от 19 ч. в аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и този път то ще представи съоснователите на Telerik, a Progress company - Васил Терзиев и Светозар Георгиев.

Прочетете още: Start It Smart пак започва да подготвя бизнес новатори

В ноемврийското SIStory основателите на Telerik, a Progress company ще разкажат как един български стартъп се превърна в световен лидер на софтуерния пазар, какъв за тях е бил процесът на интеграция след продажбата на компанията и какво следва оттук нататък.

 Събитието е част от инициативата UPVenture Week (02.11-08.11), по време на която ще се проведат предприемачески конференции, работни срещи, работилници, нетуъркинг и др.

4 одобрения
2 неодобрения
Още от рубрика "Бизнес"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Как един български стартъп може да стане световен софтуерен лидер?"    

абонамент за бюлетина