Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Far Cry Primal – вече официално и с първи трейлър (и още видео)

Новата екшън игра от поредицата Far Cry ще бъде сериозна и ще представи съвсем ново предизвикателство за геймърите – оцеляване, лов и битки в каменната ера. Far Cry Primal трябва да излезе на 23 февруари 2016 за Xbox One и PS4 и през март – за РС.

07 октомври 2015
7718 прочитания
1 коментар
2 одобрения
2 неодобрения

Да, новата игра от поредицата Far Cry определено ще бъде първична. Това стана ясно от официалния анонс на Ubisoft, който очаквахме вчера. С него компанията потвърди информацията, че играта ще ни пренесе далеч в миналото – 10 000 години преди Новата ера. Формално погледнато, тогава все още е продължавал последният ледников период на планетата, но по-точно е да се каже, че събитията в новата Far Cry ще се развиват в каменната ера.

Far Cry Primal

Според официалната информация от Ubisoft, разработчиците са добавили в играта елементи от тип “оцеляване” (survival) и са махнали всички съвременни технологии. Това означава, че във Far Cry Primal геймърите ще трябва да разчитат само на примитивни оръжия, направени със собствените им ръце, с желание, изобретателност, упоритост, смелост и късмет. Това са основните елементи, на които те ще трябва да разчитат и в своите сблъсъци с дивата фауна отпреди 120 века, а също и при стълкновенията си с представители на противниковите племена.

Прочетете още: Сблъсъци с мамути и саблезъби тигри в следващата игра Far Cry?

Far Cry Primal

Невярно обаче се оказа предположението, че Far Cry Primal ще е пародийно-хумористично произведение от рода на Far Cry: Blood Dragon – новата игра ще бъде сериозна. Очаква се та да излезе официално на 23 февруари 2016 за Xbox One и PS4 и през март – във вариант за РС. Разбира се, ще я очакваме с интерес, а и нейният откриващ трейлър изглежда обещаващо. Вижте го сами:

А ето и още интересно видео от разработчиците на Far Cry Primal, които разказват повече за новата игра:


2 одобрения
2 неодобрения
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
КОМЕНТАРИ
jack_parker55
03:49, 08 октомври 2015
Непосредствено след като сайтът публикува новината, позовавайки анонимен източник, близък до технологичния гигант, подобни съобщения се появиха и в редица други технологични страници из интернет пространството. Според сведенията събитието на 10-ти септември обаче няма да е премиера на новата Mac OS X, позната още като Maverick. Изданията допълват, че няма да видим и смарт часовник или Apple телевизия, а акцентът ще пада върху появата на новите два смартфона. [ препратка ]
1
одобрения: 0
obat batu ginjal
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Far Cry Primal – вече официално и с първи трейлър (и още видео)"    

абонамент за бюлетина