Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Start It Smart пак започва да подготвя бизнес новатори

Започва четвъртият сезон на преакселераторът на Start It Smart, а екипите с новаторски бизнес идеи могат да кандидатстват до 20 септември.

15 септември 2015
3838 прочитания
1 одобрение
0 неодобрения

Няма помощ, която да е излишна на начинаещия бизнес, особено, ако той все още е само идея. Дори в този случай обаче име реална възможност тази идея да бъде превъплътена на практика. Именно даването на такава възможност е задачата на т.нар. преакселераторска програма на националната предприемаческа организация Start It Smart, която започва да набира участници за четвъртия си сезон. Инициативата подготвя млади предприемачи за развитие на бизнеса им и привличане на рискови инвестиции. Сега тя отново е отворена за екипи с новаторски бизнес идеи, а желаещите да се включат, могат да кандидатстват до 20 септември, като попълнят съответната форма на сайта на преакселратора.

pre-accelerator

Припомняме, че преакселераторът на Start It Smart представлява интензивна 10 - седмична програма, предоставяща всички необходими знания, умения и ресурси, чрез които предприемачите да се подготвят за влизане в акселератор, намиране на инвеститор или директно излизане на пазара. Участващите стартъп екипи ще получат над 40 обучения от ментори във всички сфери на бизнеса, ново креативно споделено работно пространство, както и достъп до мрежа от инвеститори и партньори.

Прочетете още: Start It Smart откри и “пред-акселераторска” програма

Целта на преакселераторската програма е да подкрепя младите хора, които имат идея и желание да развият собствен бизнес, да извървят бързо и лесно началните стъпки при създаване на стартъп, трупайки знания и опит чрез практика. Повече информация за програмата можете да намерите на нейния официален сайт.

1 одобрение
0 неодобрения
Още от рубрика "Бизнес"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Start It Smart пак започва да подготвя бизнес новатори"    

абонамент за бюлетина