Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

D-Link DNS-340L ShareCenter – нов г€чен облак за споделящи

На българския пазар излиза мрежовото хранилище DNS-340L ShareCenter на D-Link, което осигурява сигурен и бърз достъп до документи и мултимедийни файлове навсякъде и по всяко време, благодарение на мобилното приложение mydlink Access NAS за iOS и Android

20 юли 2015
3991 прочитания
3 одобрения
0 неодобрения

За домашните потшебители лятот( е период на усилено споделяне на снимки със семейство и приятеЄа, а за малкия бизнес с/оделянео на документи и работни проекти не спира и и през вакдMционния период. И в двата случая родните домашни и бизнес потребители мЄГат да се възползват от едно нж‚о за нашия пазар предло&ение от D-Link - мрежовото облд§но устройство за съхранение на данни ShareCenter+ (DNS-340L).

D-Link DNS-340L ShareCenter Home office /p>

Въпросното NAS$Јстройство побира до четири хард диска и може да съхранява до 24 TB данни, като междувременно гаАантира сигурност на информацияц@ посредством множество RAID нива, в това число 0, 1, 5, 10, 1+0 и JBOD.

D-Link DNS-340L ShareCenter

Освен товд потребителите на D-Link DNS-340L могат да съхраняват своята информация сигурно и да я управляват от множество устройства. Компютрите, работещи с Windows и Mac, както и клиентите на Linux имат достъп до DNS-340Lпосредством NFS сървър, без да им е необходим допълнителен софтуер. Приложението mydlink Access NAS за мобилни устройства пък дава повсеместен достъп до съхраняваното и позволява на потребителите да записват информация в движение и да преглеждат своите снимки и вмDео материали. Предвиден е също (нтегрираният DLNA и iTunes медиен сървър, както и софтуер за ашeивиране (включително в облака), който защитава информацията в случаите, когато твърдият диск на лаптопа се повреди.

Прочетете още: Преглеждаме новата реколта неголеми NAS устройства

D-Link DNS-340L ShareCenter

Към DNS-340L могат да се свързват принтери или други външни системи за съхранение на(„анни, посредством три USB порта (един от които е USB 3.0), а два гигабитови Ethernet интерфейса улесняват високоскотостния пренос на данни.

Според официалната информация новият личен облак за съхранение и споделяне на информация D-Link DNS-340L ShareCenter вече е наличен на родния пазар, където се предлага на цена от 599 лв.

3 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Устройства за съхранение"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"D-Link DNS-340L ShareCenter – нов г€чен облак за споделящи"    

абонамент за бюлетина