Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Бизнес модул обогатява програмата на Telerik Academy

Петмесечни безплатни курсове по бизнес умения разширяват учебната програма на Софтуерната академия. Обучението ще се реализира от “Академията на PwC”, която е инициатива на консултантската компания PwC .

01 юни 2015
5094 прочитания
1 одобрение
0 неодобрения

Изцяло нов модул, предлагащ развиване на бизнес умения, разширява учебната програма на популярната вече школа за обучение на софтуерни инженери „Софтуерна академия на Телерик“. За това съобщават от компанията Telerik, според която това е първата корпоративна инициатива за безплатно обучение на софтуерни инженери в България, която вече включва и отделен бизнес модул.

business skills

Според официалната информация, новият модул стартира днес и предлага петмесечно обучение, което ще се реализира от Академията на PwC – една от четирите най-големи компании за одит и консултантски услуги в света. В това обучение ще участват всички курсисти, които са част от „Софтуерната академия на Телерик“, а участниците, които преминат цялото обучение, ще получат съптветния сертификат от Академията на PwC. Както вероятно се досещате, новото обучение има за цел да отговори на нуждата от ИТ специалисти, които имат както добри технологични познания, така и базови познания по бизнес стратегия и финанси.

Прочетете още: Започват безплатни онлайн курсове по HTML и CSS за начинаещи

business skills

Новото направление в „Софтуерната академия на Телерик“ ще покрие седем основни теми и ще бъде изцяло на английски език, с лектори от PwC и международната мрежа на консултантската фирма, информират още от компанията Telerik. Сред темите на обучението са стратегия и функции на организацията, бизнес развитие и лидерски умения, базова финансова грамотност и управление на проекти. В рамките на модула курсистите ще работят по два проекта в екип – решаване на бизнес казус и представяне на собствена бизнес идея, в които ще приложат на практика придобитите знания. Всяка серия ще приключва със споделяне на опит от успешен мениджър от бизнеса.

1 одобрение
0 неодобрения
Още от рубрика "Образование и Кариера"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Бизнес модул обогатява програмата на Telerik Academy"    

абонамент за бюлетина