“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах

» Toshiba застава 100% зад надеждността на лаптопите си

Уѕри повреда на лаптопа получавате безплатен ремонт и ви връщаме паритеФ, обещават от Toshiba с новата си програма Reliability Guarantee.

27 април 2015
5349 прочитани€
5 одобрени€
1 неодобрение

 омпютърните технологии и устройства се развиват бързо и стават все по-съвършени. ј н€кои компании напоследък са убедени и че поне техните издели€ стават все-по здрави. «драви до степен, че при евентуална повреда освен ремонт вече ни предлагат и връщане на парите.

“очно това започва да прави компани€та Toshiba, от българското подразделение на ко€то ни информират за поредна пром€на в гаранционната политика на марката. ¬ случа€ €понски€т производител започва да предлага безкомпромисна гаранци€ за надеждност, наречена Reliability Guarantee и обещаваща, че лаптопите на Toshiba н€ма да предадат своите потребители.

“ѕри повреда на лаптопа получавате безплатен ремонт и ви връщаме парите”, обещават от Toshiba с новата си програма Reliability Guarantee.

ѕрочетете още: ASUS гарантира Д100% надеждностУ за лаптопите си у нас

ј обещанието на марката Toshiba е дословно такова: “јко ваши€т лаптоп се развали в рамките на първата година от покупката*, вие ще получите безплатен ремонт от страна на Toshiba или оторизиран сервиз и тъй като сме уверени в надеждността на нашите продукти, ще възстановим обратно вашите пари”.

—поред официалната информаци€ от компани€та, за да се възползвате от гаранци€та за надеждност Reliability Guarantee е достатъчно да направите само три прости стъпки:

1) «акупувате отговар€щ на услови€та лаптоп на Toshiba от изброените модели в таблицата на следната уеб страница

2) –егистрирате го за гаранци€та за надеждност Reliability Guarantee в рамките на 30 дни от датата на покупка. ‘ормул€рът за регистраци€ може да бъде намерен на следната страница на Toshiba Ѕългари€.

3) ¬ случай на възникнала неизправност с ваши€ лаптоп, използвате следни€ формул€р, за да получите безплатен ремонт » възстанов€ване на пълната сума за покупката.

“ѕри повреда на лаптопа получавате безплатен ремонт и ви връщаме парите”, обещават от Toshiba с новата си програма Reliability Guarantee.

5 одобрени€
1 неодобрение
 ќћ≈Ќ“ј–» ќ“  
абонамент за бюлетина