Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Видео-идея за YouReview: Как да превърнем unboxing-a в екшън

Unboxing клиповете и продуктовите ревюта като цяло могат да бъдат доста интересни, задържащи вниманието и оригинални, показва ново unboxing видео на Samsung Galaxy S6 Edge в стил екшън.

27 април 2015
5086 прочитания
8 одобрения
1 неодобрение

Продуктови видео-ревюта в Интернет колкото искаш, но, както сме отбелязвали и друг път, качествените и интересни такива всъщност не са чак толкова много. Болшинството ревюта са от тип “unboxing” – разопаковане на нови устройства, но макар и популярни, този тип ревюта обикновено са и доста скучни. В края на краищата, това дали кутията е от качествен или рециклиран картон и дали в нея има един или друг кабел или преходник едва ли е най-важното.

unboxing

Снимка: Shutterstock.com

Прочетете още: YouReview се възражда с ново издание и още награди!

Както доказа миналогодишният ни конкурс YouReview обаче и както, надяваме се, ще потвърди и тазгодишното му издание,  unboxing клиповете и продуктовите ревюта като цяло могат да бъдат доста интересни, задържащи вниманието и оригинални.

Samsung Galaxy S6 Edge unboxing action

Доста добър пример за последното, който може да ви даде също ценни идеи за участие във втория ни видео конкурс, е едно ново видео на американското подразделение на компанията Samsung Mobile, която напоследък е заета с това да пропагандира по всякакви начини своя Samsung Galaxy S6 Edge. В случая, разбира се, става въпрос за реклама, но в креативността на създателите на този unboxing клип в стил екшън, едва ли може да има съмнения.

Вижте сами, а от нас – пожелания за още видео-вдъхновение. Наградите в новото издание на конкурсa YouReview със сигурност го заслужават.

8 одобрения
1 неодобрение
Още от рубрика "Забавления"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Видео-идея за YouReview: Как да превърнем unboxing-a в екшън"    

абонамент за бюлетина