Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

YouReview се възражда с ново издание и още награди!

Атрактивните награди отново ще зарадват участниците във второто издание на конкурса на PC World за най-добро видео ревю на хардуерен продукт или технологична джаджа - YouReview. Първият етап от конкурса вече е готов да посрещне клиповете ви!

16 април 2015
4928 прочитания
5 одобрения
0 неодобрения

YouReview 2015

Почитателите на качественото видео съдържание в Интернет със сигурност си спомнят конкурса YouReview, който “роди” немалко качествени хардуерни видео ревюта. Този проект на PC World Bulgaria направи повече от успешен дебют през 2014 г., като привлече повечето от най-добрите български влогъри, с някои от които медията продължава да работи и до днес. А ето я и новината на деня: YouReview продължава и през 2015 г.!

Прочетете още: Готови са клиповете от полуфинала на видео конкурса YouReview!

Мотивът за това повторение е ясен – големият интерес от ваша страна, който продължи дори дълго след края на конкурса. Е, вторият шанс е вече налице, а предизвикателството остава същото – да направите сами видео ревю и да покажете на всички как трябва да изглежда възможно най-добрият информационен материал от този тип.

Естествено, усилията на участниците и във второто издание на конкурса YouReview няма да останат невъзнаградени – както винаги ще има чудесни награди, осигурени с помощта на нашите партньори от технологичния бранш. А, както и сега, онези от Вас, които се справят най-добре ще имат възможността да продължат да печелят и вбъдеще.

Ограничения за участие в YouReview 2 пак няма, а правилата и изискванията към видео материалите са дори по-прости и лесни за реализация от миналата година – опитът ни от първото издание си каза думата и ни позволи да оптимизираме процедурата така, че участието да е улеснено в максимална степен.

И, така, нека новият конкурс YouReview започне сега! Желаем успех на всички участници и очакваме с нетърпение ревютата ви, които ще бъдат своевременно публикувани в микросайта на конкурса, както и в YouTube канала на PC World Bulgaria.

5 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Забавления"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"YouReview се възражда с ново издание и още награди!"    

абонамент за бюлетина