Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

StarCraft II вече може да се играе и като шутър от 3-то лице

Тази възможност ни дава модът Psionic Warfare: Total Destruction, който превръща класическата стратегия в реално време в аренен мултиплейър шутър.

13 март 2015
6113 прочитания
5 одобрения
0 неодобрения

Компанията Blizzard така и не изпълни обещанието си да зарадва почитателите на култовата стратегия StarCraft II със загатвания още преди години проект StarCraft: Ghost. Геймърската природа обаче не търпи празни пространства и когато официалният разработчик остави празнина, винаги се намира нещо, с което тя да бъде запълнена. В случая това нещо е модът, наречен Psionic Warfare: Total Destruction.

StarCraft II вече може да се играе и като шутър от 3-то лице

Въпросният мод превръща стратегията в реално време (RTS) в аренен шутър с изглед от 3-то лице. С този мод в играта са достъпни пет класи, четири режима за игра и четири карти.

Прочетете още: Най-очакваните игри на 2015 година

Както при всяка арена, на нея потребителите се сражават с други играчи, а мултиплейърът позволява към играта да се включват до трима приятели за съвместен 4-членен кооператив.

Psionic Warfare: Total Destruction

Наистина, описанието на Psionic Warfare: Total Destruction изглежда доста типично, но трейлърът показва, че въпросният мод не е правен през пръсти и вероятно има сериозен потенциал за зарибяване. Вижте сами:

5 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Игри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
butch_bs
09:18, 14 март 2015
1
одобрения: 0
Yo
03:35, 15 март 2015
hm
2
одобрения: 0
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"StarCraft II вече може да се играе и като шутър от 3-то лице"    

абонамент за бюлетина