Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Стартира третият сезон на IТ Talents Training Camp

В продължение на 5 месеца курсистите ще преминат безплатно обучение по PHP/MySQL, JavaScript, Java, Оbjective С и ще развиват собствени проекти с помощта на преподаватели от Soft Acad., а успешно завършилите ще имат шанс за кариера в ИТ бранша.

21 юли 2014
6842 прочитания
7 одобрения
0 неодобрения

Над 100 желаещи да се развиват в областта на информационните технологии ще преминат напълно безплатно обучение в новия сезон на IT Talents Training Camp, информират организаторите на инициативата, които правят такъв “лагер” вече за трети път. Третото издание на успешния формат стартира днес (21 юли), а участниците в него са избрани измежду повече от 1200 кандидата след поредица от тестове и интервюта.

IT Talents Training Camp

След този сериозен процес на подбор, в продължение на 5 месеца, курсистите ще преминат обучение по PHP/MySQL, JavaScript, Java, Оbjective С и ще развиват собствени проекти с помощта на опитните преподаватели от учебния център Soft Acad. Както обикновено, успешно завършилите ИТ таланти ще получат шанс за кариера във водещи компании в бранша.

В случай, че сте пропуснали, инициативата IT Talents Training Camp цели да подпомогне развитието IT индустрията в България чрез създаването на качествени, добре подготвени кадри. Още иактуална информация за нея има и на нейната Facebook страница.

7 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Образование и Кариера"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Стартира третият сезон на IТ Talents Training Camp"    

абонамент за бюлетина