Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Gigabyte GA-Z97X UD5H–мощно и добре балансирано дъно за Intel

02 юли 2014
18444 прочитания
13 одобрения
0 неодобрения
Страница 1 от 5


Съвсем наскоро компанията Intel стартира планираното обновление на Haswell базираната си линия процесори, като новите модели носят наименованието Intel Haswell Refresh. Разбира се, познавайки добре Intel, едва ли би учудил някого фактът, че за новите процесори има предвидени и нови чипсети от 9-а серия, които максимално да се възползват от възможностите на новите процесори, като флагманският модел се явява Intel Z97 Express.  Производителите на дънни платки както винаги бяха напълно готови със своите модели LGA1150 дънни платки, снабдени с новите чипсети, в момента на пускане на Haswell Refresh процесорите.

Gigabyte GA-Z97X UD5H

GIGABYTE е водеща компания в производството на дънни платки и една от първите, които обявиха своята линия платки, базирани на деветата серия чипсети на Intel. В този материал ще разгледаме един от новите модели платки от тази нова линия - GIGABYTE GA-Z97X-UD5H. Съдейки по техническите й характеристики, които са приведени по-долу, тя предлага пълните възможности на чипсета. Благодарение на това GIGABYTE GA-Z97X-UD5H може да стане отличен избор за сглобяване на мощнa геймърскa система с една или две графични карти. 

Спецификации на GIGABYTE GA-Z97X-UD5H

Опаковка и окомплектовка

GIGABYTE GA-Z97X-UD5H пристига в плътна картонена кутия в черно-жълта цветова гама. На лицевата страна са поставени обичайните надписи на производителя и за модела на дънната платка, както и логотипите на Intel, което указва използваната платформа. В централната част на кутията, над всичко останало се откроява със своята големина логото на технологията Ultra Durable.

По традиция на обратната страна на опаковката се намират изображение на самата  дънна платка с описание на нейните интерфейси, както и описание на някои ключови характеристики, върху които се акцентира, като например:
- Gaming Headphone Amplifier
- Gold Plated CPU Socket 
- Audio Noise Guard
- Quick Buttons & Debug Display –
- SATA Expess/M.2 (NGFF)
- Qualcomm Atheros Killer E2201
- Durable Black Solid Capacitors 
- 4K Support 

В комплекта на дънната платка освен нея ще откриете оптичен диск със софтуер (драйвъри и помощни инструменти), кратко потребителско ръководство, задна планка за I/O интерфеса, SLI мост и четири SATA кабела.
13 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Тест"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Gigabyte GA-Z97X UD5H–мощно и добре балансирано дъно за Intel"    

абонамент за бюлетина