Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Konica Minolta, Toyota и Сожелийз ще подкрепят млади таланти

Млади таланти ще получат три стипендии за безплатно музикално обучение в програмата “Master Class” на Voice Academy, предоставени от Коника Минолта, Тойота Балканс и Сожелийз.

24 април 2014
5809 прочитания
3 одобрения
0 неодобрения

Три големи компании ще ударят рамо на млади музикални таланти у нас, като предоставят стипендии за пълен майсторски курс на обучение във Voice Academy. Благодетелите Коника Минолта, Тойота Балканс и Сожелийз ще подкрепят заложбите на младежи, които нямат възможност да заплатят обучението си. Кастингът, на който ще бъдат избрани най-добрите 3 участника, ще се проведе в столичния клуб MIXTAPE 5 на 27 април 2014 г. от 10.00 часа. За стипендиите могат да кандидатстват тинейджъри между 14 и 17 години, чиито родители имат ниски доходи. Кандидатстването става с предварителна регистрация на сайта на Voice Academy. Не е необходимо участниците да са се занимавали професионално с музика, за да кандидатстват за стипендия в програмата.

Voice Academy casting

Програмата "Master Class" предоставя възможността за съвършено овладяване на певческото изкуство, както и усвояването на комплексни знания и умения за превръщането на младите таланти в реални артист-изпълнители в България. Те ще развият и съчетаят умения по пеене, танц, артистично присъствие, музикална интерпретация, импровизация и свирене на музикален инструмент, отбелязва официалният източник на информацията.

Продължителността на обучението в програма "Master Class" e 4 години и се случва успоредно със средното образование на участниците. Програмата се състои от 7 предмета и се базира на учебната концепция на Voice Academy. Има 3 нива на обучение, като всяко от тях завършва с изпит и издаване на сертификат. 

3 одобрения
0 неодобрения
Още от рубрика "Образование и Кариера"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Konica Minolta, Toyota и Сожелийз ще подкрепят млади таланти"    

абонамент за бюлетина