Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Dell освежава продуктовите си фамилии Latitude, OptiPlex и XPS

Dell попълва РС портфолиото си с редица нови устройства, базирани на четвъртото поколение Intel Core (Haswell) процесори и с подобрен дизайн. Има също обновления и на мониторния фронт.

06 юни 2013
8177 прочитания
5 одобрения
4 неодобрения

Нови процесори (Intel Haswell), подобрен дизайн и сензорен екран плюс повишена защита и улеснено управление са някои от основните характеристики, които отличават поредица нови попълнения в продуктовите линии Latitude, OptiPlex и XPS от портфолиото на Dell, съобщават от компанията.

Dell XPS 27 All-in-one

Според официалната информация, новите XPS системи от Dell идват с редица подобрения в сравнение с предходното поколение. Сред най-важните от тях са усъвършенствани сензорни възможности и по-високата производителност, с каквито се отличаваt например обновеният мултимедиен моноблок Dell XPS 27 All-in-one и многофункционалният настолен компютър с усъвършенствани характеристики Dell XPS 8700. Още по-бърз и по-ефективен е станал и трансформиращият се лаптоп XPS 12 (на втората снимка), който според компанията се отличава с 1,6 пъти по-висока производителност спрямо предишната модификация, както и с удължено време на автономна работа - 8 часа и 45 минути.

Dell XPS 12 convertible laptop

Повече сигурност и по-лесно управление пък характеризират бизнес РС продуктите на американския производител, С лаптопа Latitude E6540 Dell надгражда портфолиото от корпоративни продукти, отличаващи се именно с по-висока сигурност, лесно управление и висока надеждност. Моделът включва сертифициран TPM модул и функцията Dell Data Protection, гарантиращи защита на данните на високото ниво на сигурност 5 според стандарта FIPS 140-2.

В същото време според компанията OptiPlex 9020 е най-лесно управляемият в света Intel vPro настолен компютър и най-мощният от бизнес клас, който Dell предоставя към момента. Конструиран в четири варианта Optiplex 9020 дава и възможност за активиране на Dell Cloud Desktop – нова технология, лансирана от Dell Wyse WSM. С Dell Cloud Desktops възможностите на Optiplex 9020 могат да бъдат споделяни с голям брой виртуални потребители, при това в сигурна среда с централизирано управление и съхранение на данни. Същевременно потребителят получава същата визия, усещане и функции на традиционния настолен компютър с операционна система.

Dell 21.5

В допълнение на усъвършенстваните характеристики на гореописаните устройства, Dell прави подобрения и в областта на мониторите с лансирането на Dell 21.5" Touch Monitor S2240T. Според официалната информация, новият модел се отличава с бърз, интуитивен интерфейс Full HD резолюция, гъвкав стенд и сензорен екран, способен да разпознава до 10 докосвания едновременно. Така потребителите могат още по-лесно и бързо да използват приложенията си – с плъзгане, натискане, разтягане на пръсти, да го поставят на стената или на стойката Dell Single Monitor Arm.

Според Dell, обновените XPS 27 AIO, XPS 8700 и 21.5" Touch Monitor вече са налични за покупка от официлания сайт на компанията в САЩ и редица други страни. XPS 12, Latitude E6540 и OptiPlex 9020 трябва да станат достъпни в рамките на следващите няколко седмици. 

5 одобрения
4 неодобрения
Още от рубрика "Персонални компютри"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Dell освежава продуктовите си фамилии Latitude, OptiPlex и XPS"    

абонамент за бюлетина