Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

FanWorld е готов да посрещне UEFA Euro 2012

Тематичният подсайт за допълнителни позитивни емоции по време на предстоящото Европейско първенство по футбол вече е зареден с информация, интересни игри и много награди за онези от вас, които почитат както най-популярния спорт, така и технологиите и свързаните с тях забавления.

11 май 2012
6388 прочитания
13 одобрения
2 неодобрения

Само броени дни остават до началото на поредното футболно първенство на Стария континент, с което идват обичайните обилни биропролития и спортните емоции пред телевизорите и компютрите. А както вече стана традиция за Европейските и Световните футболни финали, екипът на PC World отново ще предложи на всички, за които футболът и технологиите имат пресечна точка (пък и не само за тях), още един начин да удължат емоцията, да я споделят със себеподобни, да усилят тръпката или просто да се забавляват е свободното време с новото издание на FanWorld.

PC World's FAN World 2012

В рамките на този проект, който ще е достъпен за всички от 11 май до 29 юни на адрес fan.pcworld.bg, ще откривате ежедневно обновявана информация и от света на футбола, и от този на компютрите и технологиите, свързани с пред-екранните забавления: спортни новини за подготовката и провеждането на футболното първенство, статии за най-съвременните решения за телевизионни, мобилни и мултимедийни забавления, гейминг и какво ли още не. В тазгодишното издание на FanWorld е подсилена секцията с интерактивните онлайн игри и възможностите за спечелване на множество награди. Разпределението на последните ще бъде ежедневно и ще стартира веднага след края на първия мач от първенството.

UEFA Euro 2012

Желаем ви приятни минути с FanWorld 2012 и късмет в томболите. Както обикновено, спонсорите на проекта са осигурили много и атрактивни подаръци за раздаване, така че ще има и много късметлии, които ще се сдобият с материални поводи да си припомнят емоциите около UEFA Euro 2012

13 одобрения
2 неодобрения
Още от рубрика "Забавления"
КОМЕНТАРИ ОТ  
¦•••SHERIFA•••¦
17:45, 11 май 2012
Супер! Сложете обаче и RSS (има и възможност, чрез която като се публикува дадена новина, след като отиде в RSS-а, то Twitter-а да „get“-ва тази информация и авт. да я публикува като „чуруликащ“ пост ясно къде, както и FB; разтърсете се за такъв модул или екстра, гарантирано съществува и доста сайтове я ползват) на него сайт, че със сигурност advanced users нямат намерение да четат сайта и нещата през страницата, а не през „UEFA Euro 2012“ категорията си в RSS клиента.

Поздрави .
1
одобрения: 1
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"FanWorld е готов да посрещне UEFA Euro 2012"    

абонамент за бюлетина