Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

GIGABYTE и AMD отприщват вълна от онлайн турнири по DOTA 2

Значителни суми на обща стойност 5000 евро ще раздаде компанията GIGABYTE през следващите три месеца в онлайн DOTA 2 турнири, организирани съвместно с AMD.

11 май 2012
6717 прочитания
13 одобрения
3 неодобрения

Вчера в официално съобщение до пресата компанията GIGABYTE оповести старта на серия онлайн турнири за играта DOTA 2, организирани съвместно с AMD. Според официалната информация, въпросните състезание ещ дадат възможност за изява както на професионални отбори, така и на casual геймъри.

Общо пет класни турнира с по 8 от най-добрите отбори от Европа, Америка и Азия ще бъдат проведени в рамките на т.нар. "joinDOTA MASTERS" състезания, в които целта ще бъде постигането на възможно най-високо ниво, а победителите в тях на всеки две седмици ще звзимат "всичко", и по-точно по 500 евро от всяко състезание.

DOTA Masters logo

През това време непрофесионалистите също ще имат възможност да се състезват професионално, отбелязват от GIGABYTE. Това ще е възможно чрез също пет турнира за до 256 отнора, обединени под шапката на инициативата "joinDOTA OPEN". Те ще се провеждат в седмиците, когато няма систезания на профи лигата, но също ще носят по 500 евро на победителя.

От компанията приканват всички желаещи да се присъединят към забавленията, ако не като участници то поне като зрители посредством опцията за гледане на състезанията на живо, достъпна на официалния сайт за DOTA 2 турниририте.

Разбира се, въпросните състезания са част от марктинговите инициативи на GIGABYTE, с които тайванския производител цели да популяризира някои от най-новите си технологични разработки. В случая акцентът е върхуновите фирмени WINDFORCE охладители за видеокарти с т.нар. Triangle Cool дизайн, който, мeжду другото, GIGABYTE използва и в своята модификация на току що обявените графични карти NVIDIA GeForce GTX 670

GIGABYTE GV-N670OC-2GD VGA

13 одобрения
3 неодобрения
Още от рубрика "Забавления"
КОМЕНТАРИ ОТ  
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"GIGABYTE и AMD отприщват вълна от онлайн турнири по DOTA 2"    

абонамент за бюлетина